Nika Ambrožič Urbas je modna oblikovalka in modna ikona, ki nas je navduševala kot komentatorka v šovu Zvezde plešejo, po novem pa jo lahko gledamo v oddaji Zadovoljna ob nedeljah na Pop TV.

Nika pa je razkrila, da v preteklosti ni bila zainteresirana za šport, vendar se je s trenerjem to spremenilo, saj je sedaj predana fitnes bejba. Pod fotografijo, ki jo je delila na Instagramu, je z besedilom razkrila tole: “Čeprav brez večjih naporov lahko izgubim kakšen kilogram vem, da to enostavno ni isto kot biti fit. Zato sem se lani spravila v bolj konkreten trening in s tem začela novo poglavje. Uf, kako dramatično to zveni😁 V resnici je šlo za povsem spontano odločitev, da bom svoje telo bolj spoštovala in ga s telovadbo ohranjala v top formi.
~~~~~
Iskala sem osebnega trenerja, skoraj po naključju spoznala @primozkastelic_primus in
od takrat naprej redno trenirava. Okej, vmes se je seveda zgodilo obdobje zaprtih telovadnic ampak takrat sem kondicijo vzdrževala doma 💪🏻 Saj ne vem kaj naj rečem. Iz popolnoma nezainteresirane osebe za šport (ja res) sem se spremenila v predano fitness bejbo. Največ zaslug za to gre definitivno mojemu trenerju. Je vrhunski motivator, posluša me in me razume. Primož Kastelic iz @primus.vadbeni.center mi ne bo nikdar dal občutka, da se nisem dovolj potrudila ali pa, da je za top formo potrebno garati. Čeprav seveda je! Ampak z njim so treningi v užitek in se jih vedno zelo veselim! 🤗 Mimogrede… trenutno je najin fokus na toniranem trebuhu (ker želim dobro izgledati v mojih kratkih poletnih majčkah) in veliko vaj izvajam ravno za ta del telesa. 🙆🏼‍♂️🧘🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ Bi se mi pridružila?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekMarko Potrč se bo z družino še zagotovo vrnil sem
Naslednji članekRafael Nadal se že pripravlja