Nika Urbas, slovenska modna oblikovalka, podjetnica in vplivnica ima prečudovito telo. A zanj se mora truditi. Na družbenem omrežju je objavila obširen zapis, ki ga z vami delimo v celoti.

“V zadnjem letu mi je ogromno znancev omenilo, da izgledam bistveno bolj fit. Kar sploh ni presenečenje saj zdaj dejansko izgledam drugače kot sem na primer pred dvemi leti.
Največ zaslug za mojo spremembo ima telovadba. Naj ne zveni preveč šokantno ampak postava se mi je toliko spremenila, da sem konfekcijo zmanjšala za dve številki. Zdaj torej po obsegu in kilogramih štejem toliko kot sem pri svojih tridesetih.

Ko sem stopila v 40-ta sem na telesu začela opažati spremembe. Začela sem se na primer rediti v zgornji del rok (čeprav sem imela vedno vitke roke), pridobivati sem začela maščobno oblogo na pasu, zdelo pa se mi je tudi, da moja drža postaja vse bolj sključena. In to mi enostavno ni bilo preveč okej 🤷🏼‍♀️
Ja. Priznam, da me je k telovadbi najprej spodbudila želja po lepšem izgledu, šele kasneje sem začela razmišljati tudi o vseh koristnih učinkih na moje zdravje.
Ampak glede na to kako težko mi je bilo zbrati dovolj začetne motivacije sem vesela, da me je vsaj nekaj spodbudilo😅
Priznam tudi, da se tega ne bi lotila, če si ne bi omislila osebnega trenerja. Skupinske vadbe niso zame, jaz potrebujem mir obenem pa nekoga, ki se res ukvarja samo z mano.”

Nika Urbas
Vir: Nika Urbas

Se tudi vam zdi, da se je Nika precej spremenila?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBorut Pahor: To se mu je zgodilo naključno
Naslednji članekZnana hollywoodska igralka dopustuje pri naših sosedih