Iskren zapis, ki ga je Nika Urbas delila s svojimi sledilci na Instagramu, nam je dal misliti. Veliko ljudem se zgodi, da pregorijo, ker si ne znajo vzeti časa zase. Nika pa je letos to prvič storila in držimo pesti, da se zgodba ne ponovi.

“Dosegla sem točko, ko čutim, da si moram vzeti nekaj več časa zase. Umiriti se moram. Jesen in pomlad sta obdobji, ko zaradi obilice projektov skoraj praviloma pregorevam, z leti pa sem se naučila umakniti se, revitalizirati in znova zadihati na polno. Le tako lahko poskrbim za polno delovanje svojega telesa. Z občutkom zase in umirjenostjo pa se tudi bolj polno zavedam trenutka in tako uživam v svojem delu. Pravzaprav iz tega lahko razvijem nasvet: ne dovoli, da bi ti vsakodnevna preobremenjenost vzela užitek, ki ga prinaša tvoja ustvarjalnost.
Tudi ti redno prakticiraš time-off obdobja? Moje današnje se je začelo z nego obraza, ki sem ga pocrkljala z najljubšimi izdelki, sledilo je nežno in povsem diskretno ličenje, zdaj pa je čas za en dolg sprehod. Ponedeljek je lahko tudi tak,” je zapisala ob sproščeni fotografiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on


Zadnje novičke

Prejšnji članekIris Mulej je zaskrbljena zaradi sina Arrona
Naslednji članekS.A.R.S za nastop v Sloveniji pripravljajo veliko presenečenje