Nika Zorjan je včeraj na svojem profilu na družabnem omrežju objavila novičko, da odhaja na skrivnostno potovanje, mi pa smo morali ugibati kam. Takole je zapisala v komentar pod fotografijo: “Nisem bila povsod, a je na mojem seznamu.”

Nika Zorjan
Vir: Instagram Nike Zorjan

Kasneje je razkrila, da za štiri dni odhaja na Poljsko, natančneje v Varšavo. Tam bosta s prijateljico bivali v prelepem hotelu v središču mesta. Najprej je posnela video za svoje oboževalce in razkazala sobo z balkonom in razgledom na eno izmed ulic ter navdušeno povedala, da je čudovita hotelska soba njen novi dom za štiri dni.

S prijateljico sta odšli na večerjo, kjer je Nika naročila tradicionalno poljsko jed “Pierogi”, testenine, ki so podobne italijanskim raviolom. Posnela nam je tudi fotografijo in video zajtrka. Privoščila si je palačinke z jabolki in zapisala: “Varšava, navdušuješ me s hrano. Noro no!”

Da Nika obožuje hrano, je povedala že kar nekajkrat, ni pa to edini razlog, zakaj je odpotovala na Poljsko. Pred nekaj urami je namreč objavila video, kjer lepo urejena sedi na balkonu in pove, da jo kmalu pride iskat šofer. Kam jo bo odpeljal, bo še nekaj časa ostala skrivnost.

Videti je, da je Nika vedno bolj skrivnostna.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo je skrivnostni moški ob Ani Pusovnik (Sanjski moški)
Naslednji članekManca Špik se je razvajala kar v postelji. Nasmeh na obrazu pove vse!