Nika Zorjan je vedno nasmejana, energična pevka, ki navdušuje tudi v učiteljski vlogi. Za tiste, ki se sprašujete, o čem govorimo, naj vam povemo, da je Nika tudi učiteljica petja in njeni učenci jo večkrat presenetijo, kar tudi z veseljem podeli z nami.

Nika, ki vedno znova preseneti tudi z videzom, je tokrat sporočila žalostno vest. Poleg vsega ostalega dela je zadnje čase navduševala na koncertih po Sloveniji. Vse to je, kot kaže, privedlo do tega, da si mora vzeti malo časa zase.

Z nami je delila fotografijo, z zapisom:
“Dragi moji! ❤️
Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisilimo, da se ustavimo, si vzamemo pavzo in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno rabim vsaj mesec dni pevske pavze, da se “sestavim” in pridem nazaj še močnejša, bolj odgovorna in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje. Zato na žalost sporočam, da 22. 4. koncert v Krškem ODPADE. 😔 Vsi tisti, ki jih karte že imate OBDRŽITE, saj bo nov datum znan takoj, ko bom boljši. 🙏🏼 Jaz pa bom naredila VSE, kar je v moji moči, da se čimprej vrnem tja, kamor spadam – NA ODER! ❤️Rada vas ‘mam! 🫶🏼🥰”

Vir: Instagarm

Nika, vzemi si čas zase, mi pa že z največjim veseljem čakamo dan, ko se boš vrnila nazaj na oder.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSuper par: Žanet ne bo zadrževala solz, za njima bo naporen dan
Naslednji članekIris Mulej je pokazala, kaj je naredila njena hči, zraven pa vse razložila