Nika Zorjan ima rada zimske večere.

Poleg svoje glasbene kariere je Nika Zorjan znana tudi po svoji pozitivni in živahni osebnosti, ki jo rada deli z oboževalci. Zima je čas, ko se veliko ljudi pripravlja na praznično vzdušje in mraz in ona ni izjema. Nika je nedavno delila fotografijo na družbenih omrežjih, kjer je uživala v skodelici kuhanega vina. Sledilci so bili navdušeni nad njenim pogledom na zimo in vabljivimi vonjavami prazničnih napitkov. Kot smo izvedeli, Nika svojo zimo vedno pričakuje z veseljem in pripravami na to čarobno obdobje.

Ena izmed stvari, ki jih Nika počne, je okraševanje doma. Vsako leto si vzame čas, da svojemu domu dodaja praznične dekoracije, kot so lučke, venčki in smrekice. To ji pomaga ustvariti toplo in prijetno vzdušje.

Nika Zorjan
Vir: Instagram

Če se bomo zgledovali po Niki, bomo lažje prebrodili hladne dni, se veselili prazničnih trenutkov in se bolj zavestno zazrli vase ter skrbeli za svoje dobro počutje. Nika nas spodbuja, naj se odpremo zimskim radostim in najdemo načine, kako narediti ta letni čas še bolj prijeten in pomemben del našega življenja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJavila se je Aleksandra Ilijevski in pokazala, kako dobro je videti
Naslednji članekSte se spraševali, kje je zdaj pevec Anžej Dežan? Ne boste verjeli