Na Planet TV se jeseni vrača najtežja športna preizkušnja, ki je v prvi sezoni navdušila slovenske gledalce in dobila dva zmagovalca, Marjanco Polutnik in Franka Bajca.

Novo ekipo tekmovalcev bo na poligone v čudoviti in vroči Dominikanski republiki pospremil voditelj Jure Košir. Nekdanjega vrhunskega športnika, ki dobro pozna tekmovalnega duha in ekstremne fizične izzive, bomo prvič videli v takšni vlogi. “Gre za dobro oddajo, ki vsekakor odstopa od klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje in lahko mlade nagovori k treniranju, k vadenju spretnosti, ter predaja sporočilo, da je timski duh pomemben,” pravi Jure.

Jure-Košir
Jure Košir bo novi voditelj Eyatlona. Foto: Blaž Vatovec

Juretu bo največji izziv predstavljalo komentiranje tekem na poligonih, a kot pravi športnik se nove vloge veseli in k njej pristopa s svežim zagonom.

Exatlon Slovenija bo tudi v drugi sezoni pred neverjetne športne izzive postavil najpogumnejše ter fizično najbolje pripravljene tekmovalke in tekmovalce, ki bodo na zahtevnih poligonih dokazovali, da smo Slovenci resnično predani športu. Tudi v novi sezoni bomo v ekipah prepoznali nekaj znanih obrazov ter jih spremljali na adrenalinskih poligonih v ekstremnih vremenskih razmerah, ki jih bodo lahko premagali le najbolj psihični in fizično močni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj spet na tapeti. Poglejte, kaj se je zgodilo tokrat!
Naslednji članekChalle Salle je povedal, kaj si zares misli o ljubezenskih odnosih in današnjih zvezah