Nina Grilc je svoje otročke peljala na bazen, vsi obožujejo vodo in vodne aktivnosti.

Nina Grilc je čudovita, močna ženska in predana mamica. Pred kratkim je izgubila svojega moža in očeta svojih otrok, a zaveda se, da življenje teče dalje. Lepo se nam zdi, da je Marko Grilc še vedno tako vpet v družinico, kar je seveda pričakovano in Nina to počne na zares lep in naraven način. Kar dobro vpliva na njune otročke, saj očka močno pogrešajo.  Takole so se zabavali na bazenu in otroci so zares podobni svojemu očku.

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Mladi in lepi družinici želimo zares vse najboljše. Kot smo že napisali, je Nina lahko ponosna nase, da je zbrala vse svoje moči in premagala prve najtežje mesece brez svojega moža.

Ob takšni nenadni izgubi človek res težko živi naprej, a njej nekako uspeva. Vsak dan pove, da Marka neznansko pogrešajo in da se bodo enkrat spet srečali. Ganljivo in žalostno, a vseeno najlepše, da si Nina in otroci tako stojijo ob strani. Družina je nekaj neprecenljivega.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDamjan Murko je pokazal svojo ženo v prelepih dvodelnih kopalkah
Naslednji članekJerica Zupan je zadnje čase najraje razgaljena. Tokrat nam je pokazala rdeče kopalke, poglejte, kako je videti