Pred dnevi je Nina Osenar, ki bo maja prvič postala mamica, in sicer sinu, ki ga pričakuje z Dejanom Kontrecem, veselo objavila kateri voziček je izbrala.

Zaprisežena veganka ni stavila na videz in ni izbrala vozička, ki se giblje krepko čez 1000 EUR, ampak cenejšega, predvsem pa narejenega iz prijaznejših materialov.

Ko sem raziskala kakšne ocene imajo različni modeli raznih znamk, sem bila povsem razočarana, če ne celo osupla nad tem iz kakšnih materialov so vozički narejeni. Nevarne snovi so našli vsepovsod, celo prekoračene količine kemikalij, ki so zdravju izjemno škodljive!”, pravi Nina, ki je nato našla takšnega, ki ima ležišče iz kokosa in organskega bombaža. “Zdaj pa le še komaj čakam, da bom mojega sinčka vozila na dolge poletne sprehode!”, je dodala.

Seveda pa se je ob tej objavi nanjo vsul plaz kritik, da je ena tistih znanih obrazov, ki z objavo promovira določeno znamko, hkrati pa so ji še očitali, da kako je bilo pa včasih, ko vseh teh materialov in izbire nismo imeli.

“Z vsem spoštovanjem, tole je pa malce zastarela miselnost… v srednjem veku so recimo skoz okno na ulice sračkali, giljotina je bila družabni popoldanski dogodek, pa se je od takrat marsikaj spremenilo…in najbrž nekatere reči na bolje,” je zadevo pojasnila Osenarjeva in dodala, da seveda gre za reklamo, a z veseljem deli stvari, ki so ji všeč. “Če lahko nekdo zaradi točno tega post-a kupi voziček, ki ni nafilan z vso možno nesnago potem sem zadovoljna. In v moji objavi res ni zaslediti, da je “oh in sploh kjutkan vozek”, to je tvoj besedni zaklad, nikakor moj,” je zaključila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO: Mala North West očarala oblečena v zobno vilo
Naslednji članekOmarja je pred vhodom čakalo presenečenje