“Prvi seks je bil bolj iz radovednosti. Žal. Veliko mojih sošolk v srednji šoli je to že poskusilo in me je zanimalo. Imela sem sicer fanta, a ni bila velika ljubezen,” je v intervjuju za revijo Obrazi razkrila Nina in dodala, da je bila na koncu razočarana, saj je imela velika pričakovanja.

S fantom Ivom Primcem imata zdrav odnos in Nina danes ve kaj ji ugaja in to tudi fantu pove. O seksu se veliko pogovarjata, a ji seks v zvezi ni najpomembnejši: “eks mi je izvrsten, nisem pa nimfomanka – v smislu, da brez seksa ni pa nič, da gledam samo na to.”

Zelo pomembni pa sta ji pred in poigra: “Od poljubov do nežnosti …. Brez predigre mi sploh ni do seksa,” je svoje želje razkrila kamničanka in še dodala: “Včasih po seksu spontano pride do takšnih pogovorov, ki jih v drugačnem stanju sploh ne bi načel. Ni možnosti, da bi se fant obrnil in zaspal!”

Multipli orgazem je Nini, tako kot verjetno večini žensk, neznanka, rada pa si za seks vzame več časa in ne le petnajst minut: “Ko doživim orgazem, mi ne ugaja več seksati. Potem nisem več občutljiva na tak način.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate Moss v prozorni majčki pokazala vse
Naslednji članekTaylor Momsen se je zapletla v romanco