Nina Osenar Kontrec je naredila korak naprej. Šla je še višje in naredila nekaj za dobrobit vseh. Neverjetno.

Nina, ki se je po težki bitki za življenje vrnila na medijsko sceno je v knjigi zapisala vse občutke, borbo in težo bolezni, ki jo je doletela. Prav tako je priznala, da brez moža ne bi zmogla in, da je pravzaprav on tisti, ki ji je rešil življenje.

Predstavila je svoje tri izdelke.
Vir: Instagram

Tokrat pa je Nina naredila še korak višje. Z nami je namreč delila zelo pomembno in koristno informacijo. Predstavila je svoje nove izdelke, ki pa so zelo koristni za življenje. Nina je takole opisala nove produkte, ki bodo na voljo:
“”Nina’s goodies” je moja znamka, pod katero se iskri zdravilni trojček za dvig energije, formulacija treh izdelkov, ki je na trgu edinstvena, prva v takšni obliki. 👌❤
S prehranskimi dopolnili Nina’s goodies je cilj povečati produktivnost posameznika, ohranjati nivo energije in nagovarjati stanja, ki zahtevajo vecjo porabo energije oziroma je ta ze okrnjena, kot je bilo to pri meni, ko sem hudo zbolela.

PROTEINI ENERGY BOOST –
beljakovinska mesanica z odlicnim okusom vanilije. Ena sama merica vsebuje kar 20 milijard mikrobnih kultur v dnevnem odmerku 8 razlicnih sevov. Beljakovinska mesanica vsebuje tri različne rastlinske izolate: konoplje, graha in riža, 17,5 grama na merico. Prav tako je dodana D- riboza 2500mg na merico! L karnitin 2000mg! 405 mg magnezija! 2000 iu vitamina D3! Raketa!! 🚀🤘🥰

BUST ATP-
l glutation, ki je najmočnejši izmed vseh antioksidantov, 250 mg na kapsulo!
Koencim Q10, ki je nujno potreben za proizvodnjo ATP-ja, 100mg na kapsulo.
Izvleček korenine divjega jama, ki vsebuje diosgenin, ki deluje proti utrujenosti, protivnetno, protistresno, niza raven holesterola itd. 50mg na kapsulo.
Matcha- 30 mg na kapsulo.
Cink
Baker
Selen
Vse to v eni kapsuli!! 🚀❤🤘

BUST B-
Vsebuje kar 500 mg niacina na kapsulo! Ima pomembno vlogo v energijskem metabolizmu pri oksidaciji ogljikovih hidratov in maščob ter pri sintezi maščob.
Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamin B12, kar 1000 mcg na kapsulo! Ima vlogo pri delitvi celic, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema itd.

Dragi moji, ponosna sem na tale zdravilni trojček. 🙏✨ Lahko ga preizkusite ze v četrtek, 14.12. Na voljo bo na ninaosenarkontrec.com ❤❤❤”


Zadnje novičke

Prejšnji članekLahko Damjan Murko s tema dvema znanima Slovencema res utvari presežek?
Naslednji članekAna Tavčar se je javila iz svojega doma. Ji kaj zavidate to lepoto?