Pisali smo, da je mamica postala Nina Osenar, ki se je z Dejanom Kontrecem razveselila svojega prvega otroka, njegovega tretjega.

Včeraj je Osenarjeva praznovala svoj 34. rojstni dan, rok je imela na svoj dan, a je rodila nekaj dni prej. Revija Nova poroča, kakšno ime sta z Dejanom izbrala za sinka. Poimenovala sta ga Marlon, Dejan pa je za revijo povedal, da je bila ideja bolj Ninina, ime pa je bilo všeč obema in zato sta se zanj tudi odločila.

Vam je ime všeč? Vemo tudi, v kakšnem vozičku bo Nina vozila sina Marlona. Pri izbiri je dala prednost naravnim materialom, zanj pa je odštela okoli 550 eur. Sicer se je nanjo vsul plaz kritik, da je ena tistih znanih obrazov, ki z objavo na Facebooku, kjer je razkrila kakšen voziček je izbrala, promovira določeno znamko, hkrati pa so ji še očitali, da kako je bilo pa včasih, ko vseh teh materialov in izbire nismo imeli.

A je Nina vsem kaj hitro obrazložila: “Z vsem spoštovanjem, tole je pa malce zastarela miselnost… v srednjem veku so recimo skoz okno na ulice sračkali, giljotina je bila družabni popoldanski dogodek, pa se je od takrat marsikaj spremenilo…in najbrž nekatere reči na bolje,” je zadevo pojasnila Osenarjeva in dodala, da seveda gre za reklamo, a z veseljem deli stvari, ki so ji všeč.

Če lahko nekdo zaradi točno tega post-a kupi voziček, ki ni nafilan z vso možno nesnago potem sem zadovoljna. In v moji objavi res ni zaslediti, da je “oh in sploh kjutkan vozek”, to je tvoj besedni zaklad, nikakor moj.”

Prejšnji članekKako se Pippa Middleton zadnje dni pripravlja na poroko?
Naslednji članekSerija Obalna straža vse do danes …