Nina Radi (Kmetija) je prejšnji teden nekaj obljubila in to obljubo prelomila. Oboževalci so zagotovo razočarani nad njenim dejanjem.

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj zadnje dni polnita rumene medije. Vse se vrti okoli njune zveze, saj še vedno nismo popolnoma prepričani, če sta se res razšla, če sta res znova skupaj … Zdi se celo, da naj bi bila zvezdnica resničnostnih šovov v veselem pričakovanju. Čas bo pokazal svoje.

Pred dobrim tednom dni smo na našem portalu poročali o nečem drugem v povezavi z Nino. Svetlolaska se je namreč odločila za spremembo svoje pričeske. Svoje spletne prijatelje je podražila s pramenom odstriženih las, vendar končnega rezultata ni pokazala. Obljubila je, da bo vse razkrila čez vikend, ampak obljube ni držala. Še sedaj ne vemo, za kako drastično spremembo se je odločila in če ji nova pričeska pristoji.

Vse, kar smo videli v tem tednu, je njen odsev v oknu iz fitnesa, kjer telovadi in skrbi za svojo postavo. Sodeč po tem, sprememba ni bila (pre)velika, saj si lase še vedno lahko spne v čop.

Vir: Instagram Nina Radi

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj je Marko Potrč doživel v Sloveniji in kako je dano situacijo rešil
Naslednji članekJasna Kuljaj je šla pod nož in pokazala rezultate