Nina Radi je že na začetku nove sezone Kmetija sporočila, da bo javno komentirala dogajanje v šovu.

Žal ji je težji operativni poseg, ki ga je prestala pred nekaj tedni, onemogočil redno komentiranje, zato se je sedaj odločila, da bo nadoknadila za nazaj.

Lanska tekmovalka je na družbenem omrežju odgovarjala na vprašanja sledilcev in nekdo jo je vprašal, za koga navija in kdo ji gre najbolj na živce. Odgovor je presenetljiv.

Povedala je, da je že več kot mesec dni nazaj izbrala svoja favorita in da zmago privošči vsaki osebi, ki pride v igri najdlje, saj je za to potrebno veliko sreče. Če bi morala izbrati favorita med izzivalci bi to bil Aljaž, med osebami na posestvu pa Danijela.

Toda, kot smo videli, tudi letos Aljaž preveč taktizira in Nini to ni všeč. Ni ji všeč igra, ki jo uporablja – ko ustvari svoj klan oseb in jih uporablja dokler mu koristijo, zato je njena favoritka ostala samo Danijela.

Nina Radi ima letos favoritko. Vir: Instagram
Nina Radi ima letos favoritko. Vir: Instagram

 

Obrazložila je tudi, da je razlog, zakaj letošnja Kmetija ljudem ni toliko všeč kot prejšnje predvsem v tem, ker so ljudje preveč začeli taktizirati in se ne posvečajo dovolj nalogam, ki bi jih morali opraviti.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekRenata Bohinc je s tem opozorila, kako nam odteka čas. Ganljivo
Naslednji članekDenis Avdić presenetil s svojo podobo. Postaral se je!