Nina Vodopivec je nekdanja pevka nadvse uspešne glasbene skupine Tabu. S svojo energijo, glasom in stasom je polnila dvorane vse od leta 1998 do leta 2006, ko je zaradi težav z glasom skupino morala zapustiti.

Nina je zadnja leta živela v Ameriki, kjer je želela ustvariti uspešno zgodbo, katere dohodek bi ji omogočal vrnitev v Slovenijo in nakup zemljišča, kjer bi lahko začela svoj projekt  Zvezdna vas.

Žal se njena pot ni končala tako, kot si je želela. Za svoje težko delo je bila prevarana. Ostala je brez vsega ter nemočna. Po šestih mesecih bivanja v prikolici in bitja bitko z življenjem se je odločila, da zaprosi za pomoč. Odprla je kanal, na katerem zbira sredstva, da se s svojima psoma čim prej vrne domov. Zbrala je že kar nekaj denarja, a vendar ne dovolj.

Zato darujte in pomagajte Nini. Ob vrnitvi v domovino obljublja v zahvalo koncert. Spodaj si preberite njeno celotno zgodbo, ki vas bo spravila do solz.

Vir: Instagram profil Nine Vodopivec.

Takole je zapisala:

“Obračam se na pomoč sočloveka, predvsem apeliram na prijatelje, znance, najbolj pa na tiste, ki jih je moja glasbena preteklost, prve 3 CD skupine Tabu, se je pogovarjala in hranila z močjo in zaupanjem. 

Za kaj gre? Znašla sem se v situaciji, ki je sama ne morem rešiti.

Lansko leto sem postala del tima, ki mi je obljubil plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas.

9 mesecev trdega fižičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20$ v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta.

Delo je bilo na lokaciji odmaknjeni od vsega.

Zdaj 6 mesecev poskušam najti način, da si pomagam. Bivam v prikolici v okolju, ki se samo bori za preživetje in ne glede na to, kako trmasto znam sama čez tegobe je moja situacija postala očitna pomoč, ko sem pred 10 dnevi pristala na urgenci zarad zastrupitve krvi, ledvic.

Smrti je odprla pogumne oči in zaupanje v življenje narekuje, da se povežem s svetom, odprem celostno in nadaljujem proti realizaciji planov.Res nimam druge rešitve. 🙁

Kaj iščem in kaj ponujam.

Išem sredstva, da spravim moji psici in sebe domov.

Če se zdi, da sem potopljena v finančno močvirje potem naj podelim, da je to cena, ki jo je imela pot, da sem se lahko vrnila “domov” v svoj glas, polno življensko energijo, da lahko deluje kot zdrav človek, kot sem se vedno poznala, s polno energijo, zanosom do ustvarjanja dobrih stvari, ki se dotikajo naših življenj in zbujajo navdih

Zato bi rada, zdaj je vaša dobrodelnost, vstopnica na koncert v tem letu 2022, ki ga pripravim v zahvalo za vaše reševanje moje situacije, ko se vrnem domov.

Če se osredotočim na zadnje dogodke zgodbe moje poti, potem naj omenim, kako sem pred 4 leti sredi divjega gozda vs Kaliforniji, pričela z radikalnim zdravljenjem moje preteklosti, ki je bila do takrat trdo zaklenjena in nedostopna. 

Korak za korakom me je pripeljala do svojega jedra, do tiste energije, ki sem jo ob koncu svoje kariere izgubila.

Moj odmik iz slovenskega prostora je bil diktiran s strani instinkta, kajti doma v Sloveniji nisem uspela prebuditi zdravo voljo in je bil odmik znak upanja in pot iskanja.

Našla sem svoj glas, svoje poslanstvo.

Študirati sem pričela JinShinDo (akupresurna tehnika, ki bazira na znanju akupunkture), in odkrila jezik, ki me je končno vrnil v svoje telo in mi pokazal zemljevid. Delo, ki bi ga bom izvajala tudi doma.

Istočasno se je izostrila vizija prihodnosti o realizaciji nekega rajskega samozadostnega prostora, kjer zaživi Zvezdna vas, prostor, kjer se mladostniki vseh starosti povežejo z svojo notranjo naravo in se osvobodijo vseh zlorab, ki jim diktirajo odmik od družbe, od zdrave rasti. Dejansko prostor, ki bi si ga sama kot otrok želela najti. Varen, spoštljiv in predan negovanju razvoja izjemnih darov,ki bdijo v nas.

Nevem, kako naj bolje izrazim svojo stisko, razen, da jo vidim kot najbolj do boljšega jutri. Z zaupanjem in vero, da je tam zunaj nekje nekdo, ki mu vest veleva naj sodeluje z menoj, verjame vase in s tem vame.

Vem, da so stisnjeni časi za vse nas. Vendar me navdaja z upanjem, da je ta pomoč lahko sprejeta kot izmenjava. Tvojih 10-20 evrov v zameno za koncert.”

 

Prejšnji članek4 zvezdnice, ki so imele plastične operacije in so o njih iskreno spregovorile
Naslednji članekŠpela Pavlin (Atomik Harmonik) je pokazala svojo družino. Poglejte, kako ljubek je njen sin