Bliža se valentinovo, najbolj zaljubljen dan v letu. Praznik zaljubljencev obeležujemo 14. februarja in če želite podariti nekaj posebnega in “vročega” za svojega partnerja ali partnerko, potem o darilu razmišljajte že sedaj.

Navadno ob tem prazniku podarjamo bombonjere, šopke cvetlic in ljubezenska pisma. Toda, ali ne bi bilo bolje, da bi podarili nekaj uporabnega, kar bi koristilo obema? Vam in vašemu partnerju? Nekaj, kar vama bo nudilo užitek in ne bo ovenelo v vazi? Verjetno že vsaj približno veste, na kaj namigujemo. Na spolne igračke in vse ostale seksi stvari vendar. Le kaj je boljše darilo za valentinovo, ki je vroč, strasten in zapeljiv praznik?

Kje dobiti najboljše stvari?

V trgovino Lolita erotic shop se lahko odpravite po zapeljivo in seksi spodnje perilo, vibracijske in nevibracijske erotične igračke, tudi takšne z daljinci in aplikacijo. Za vajino skupno razvajanje so na voljo masažna olja, različni lubrikanti in afrodiziaki. Zase bodo seksualne igračke našli tudi ljubitelji BDSM igric.

V trgovini so na voljo najnovejši izdelki, ki jih ponuja svet seksualnih igračk. Sledijo svetovnim trendom, skrbijo, da so v ponudbi le najkvalitetnejši izdelki, ob tem pa ne pozabljajo na različne ugodnosti v obliki akcij in popustov. Akcijski popust so pripravili tudi za vse vas, naši dragi bralci.

Valentinov popust – 10% na vse izdelke

  • V trgovini Lolita erotic shop, BTC Ljubljana hala A – natisnite kupon in nakupujte v trgovini.
  • Popust lahko uveljavite tudi na spletu – uporabite kodo kupona VAL10
Valentinov popust v Lolita erotic shop
Valentinov popust v Lolita erotic shop

Popust ne velja za že znižane izdelke. Akcija traja od 15.01.2023 do 14.02.2023.

Sponzorirana objava.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNini Pušlar so se končno izpolnile sanje. Čakala je kar nekaj časa
Naslednji članekAna Pusovnik prejela jezno sporočilo spletne prijateljice: “Da te ni sram …”