Igralec serije Živi mrtveci Norman Reedus, ki ga iz serije poznamo po vlogi Daryla Dixona, je pred časom gostoval v oddaji Jimmyja Fallona. Pogovarjala sta se o dopustovanju, saj se je Norman ravno vrnil iz počitnic na Kostariki, kjer je med drugim tudi surfal.

Dejal je: ”Verjetno sem najslabši surfer na planetu, ampak vseeno… Za surfanje me je navdušil soigralec Andy Lincoln. Kadarkoli smo imeli odmor, me je peljal na dober kraj za surfanje in učil, jaz pa sem še zmeraj resnično zanič. Ko mi uspe ustati na deski in se peljati dva metra, je noro. Potem sem totalno srečen. Včasih domačini izvejo, da sem tam, pridejo na plažo in me snemajo. Nekoč sem pogledal iz vode in zagledal 30 deklet s kamerami usmerjenimi vame in se vprašal: O.K. Norman, kaj boš sedaj naredil? Boš stisnil rep med noge ali boš mrtvo hladno odsurfal? Odločil sem se, da bom odpeljal val in takrat je bil, kot naročen, najboljši kar sem jih kdaj koli uspel odpeljat.”

Jimmy se je pošalil in ga vprašal, če je bil videti kot ”žrebec”. Norman je dejal: ‘‘Da, najboljši žrebec od vseh žrebcev, haha”. Normana Reedusa bomo od 7. oktobra na TV kanalu FOX spremljali v 10 sezoni serije Živi mrtveci.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekKatarina Čas si jo privošči najprej
Naslednji članekBi prepoznali našo priljubljeno glasbeno skupino?