Deli
Megan Fox

Uau, to pa je seksi mama! Megan Fox se je slekla in razkrila svoje zapeljive obline za spomladansko kampanjo spodnjega perila Fredrick’s of Hollywood.

Lights. Camera. Action ✨ Shop Megan Fox’s (@the_native_tiger) top looks – link in bio #FredericksxMeganFox

A post shared by Frederick’s of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

“Moja definicija lepote je preprostost, eleganca in čutnost,” je 30-letna igralka povedala znamki spodnjega perila. “Sem mnenja, da ko je ženska v harmoniji sama s sabo in ostaja zvesta svojim vrednotam, bo naravno zasijala.”

Megan Fox tako zapeljuje v seksi spodnjem perilu – natančneje kompletu živahne fuksija barve. Drugi videzi vroče kampanje so žametni korzet; živo moder nedrček in črni usnjeni kosi. Seksi fotografije so posneli januarja, kar je le sedem mesecev po rojstvu njenega tretjega otroka, sina z imenom Journey, ki ga ima z možem Brianom Austinom Greenom.

Sicer pa bo lepa igralka sodelovala z znamko perila Fredrick’s of Hollywood tudi pri ustvarjanju lastne kolekcije perila, ki bo lansirana za praznično obdobje. Del skic kolekcije so že pokazali kar sami in sicer bo vključevala veliko čipke in dolgih kril.

“Mislim, da bi se morale ženske dobro počutiti v tem, kar nosijo,” je povedala za Fredrick’s. “Samozavest je na vseh videti izvrstno.”

Spending the day with @the_native_tiger creating her premiere collection ?#FredericksxMeganFox

A post shared by Frederick’s of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

Sicer je Megan Fox postala globalna ambasadorka, delničarka in kreativna partnerka znamke, septembra lani.

Ni kaj, je res izjemno seksi in verjetno se bo našel marsikdo, ki meni, da je prava MILFica!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.