Pred desetletjem so bili čevlji, kot so čevlji Ugg, Crocs, superge … sezonska oblačila. Toda pandemija je spremenila celotno idejo mode. Blagovne znamke, kot so Balenciaga, Gucci, Birkenstocks, Vetements, Crocs, so med številnimi drugimi naredile nepopolnost in grdo v nov tredn. Od ata superg do grdih sandalov, znane osebnosti zaradi pandemije in ljudje vzamejo svojo najbolj grdo obutev in jo nosijo kot najbolj eleganten par čevljev. Navadili smo se na idejo udobja nad šikom, tako da ne glede na to, kako izgleda, pomembno je, da je udobno. Zdaj, ko je zaokrožilo novo desetletje, si ogledujemo vrhunske grde čevlje, ki so tukaj, dokler nam grozi pandemija in nikamor ne bodo odšli.

Ata superge

Znane osebnosti, kot sta Kendall Jenner in Billie Eilish, so pogosto opazili, da jih nosijo. Superge z debelimi podplati in velikimi blazinami se uvrščajo med superge, ki bi jih nosili naši očetje. V 90. letih so bili zelo priljubljeni, blagovne znamke, kot sta Fila in Nike, so to vidno uvrstile medse. Toda leta 2020 so luksuzne blagovne znamke, kot so Burberry, Gucci, Balenciaga, lansirale prav takšne superge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by へいへい。 (@ryouheyhey)

‘Grdi’ sandali

Popstar Ariana Grande je pred kratkim naložila sliko svojega #OOTD, na kateri je nosila grde sandale z nogavicami. Ariana je bila v teh videti zelo elegantno in udobno. Novo priznanje za grde, a udobne sandale prihaja z večjo željo po enostavnosti nošenja in stabilnosti v modnem svetu v trenutnem okolju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ™ (@style_by_apostyle)

‘Blazina’ čevlji

Že samo ime pove, da so čevlji udobni. Mednarodna blagovna znamka Louis Vuitton je v svoji nedavni kolekciji S / S 2021 predstavila mogočne blazina čevlje. Ti domači čevlji so bili ustvarjeni z upoštevanjem karantenskega življenja.

Crocks

Ti čevlji so danes za mnoge postali vsakodnevna obutev. Crocksi, ki so na voljo v čudovitih barvah in vzorcih, so zdaj postali priljubljena obutev. Priyanka Chopra Jonas je pred kratkim nosila par crocks s čipkasto obleko in zelo nam je bila všeč. Crocs ni več samo za otroke ali starejše ljudi, to je nekaj, kar zdaj vsi potrebujejo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekManca Špik je pripravljena na to
Naslednji članekPoglejte, kako je danes videti Iris Mulej