Seksualne igrice so se odvijale pred tremi leti na Floridi, ko je bila Sarah skupaj s prijateljico Amber (na fotografiji) angažirana za modno revijo.

Divji prelepi dekleti sta se v backstageu začeli strastno poljubljati, se drgniti druga ob drugi, medtem ko sta se dotikali intimnih delov in si zategovali pasove čez usta. Ko je vročica prišla do vrhunca, sta si začeli poljubljati še zadnjici, nato pa še grizljati. Verjetno nam ni treba posebej poudariti, da se je celotna vroča stvar končala v postelji?

Čeprav je danes Sarah uglajena dama, ki se po rdečih preprogah sprehaja v dragih oblekah, pod roko pa drži enega izmed najbolj zaželenih moških na svetu, pa je jasno, da jo bodo te fotografije spremljale do konca življenja. Kritiki tabloidov Sarah obtožujejo, da s takšnim obnašanjem ogroža ne samo svoj, ampak tudi ugled slavnega igralca. Kakorkoli, mnogi bi se strinjali, da je lepo videti dve dekleti, ki se med seboj nežno poljubljata, a bi težko verjeli, da bi George užival ob pogledu na svojo lepotico v akciji z drugo.

George in Sarah sta skupaj od lanskega septembra, spoznala pa sta se v lasvegaškem klubu Moon, kjer je Sarah delala kot natakarica. Seveda je hitro dala odpoved, da bi lahko svojega dragega spremljala po rdečih preprogah po vsem svetu. Prvič sta svojo zvezo svetovni javnosti oznanila na lanskem filmskem festivalu v Benetkah.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSarah Jessica Parker in Ellen Page na premieri
Naslednji članekAmy beži pred »demoni«