Deli
Fox Networks Group

Premiera FOXove nove napete vohunske serije globoka država z Markom Strongom v glavni vlogi, bo 10. aprila 2018 ob 22.00. V seriji igra tudi Joe Dempsie iz Igre prestolov.

Dogajanje v seriji se vrti okrog Maxa Eastona (Mark Strong, Kotlar, Krojač, Vojak, Vohun; 00:30 – Tajna operacija, Kingsman: Zlati krog), nekdanjega vohuna, ki se mora zaradi preteklosti odpovedati novemu življenju v Pirenejih, ko ga pokliče George White (Alistair Petrie, Nočni receptor, Rogue One), vodja tajne ekipe MI6/CIA “The Section”. White prepriča Maxa, da se vrne na teren in maščuje smrt njegovega odtujenega sina Harryja (Joe Dempsie, Igra prestolov, Mularija). Zelo kmalu je še več na kocki, ko se znajde v osrčju vojne tajnih vohunov, zavite v obsežno zaroto. Cilj vsega je kovati dobiček iz kaosa, ki bi se razširil po Bližnjem vzhodu.

Max se pridruži nevarni igri, saj so vplivne korporacije pripravljene narediti marsikaj, da bi zaščitile svoj ugled in zakopale svoje skrivnosti. Komu lahko pri tako obsežni prikriti korupciji Max sploh zaupa? Kdo govori resnico? In kaj je treba narediti, da bi jo razkrinkal? Da bi Max to ugotovil, se bo podal v nevarno in neusmiljeno življenje, ki si ga je obupno želel zapustiti.

Serija GLOBOKA DRŽAVA, pri kateri je bil Matthew Parkhill (Rogue) soustvarjalec, režiser in scenarist, je prizemljen napet triler, ki prikazuje intimno zgodbo družinskega moškega, ki se bori, da bi se otresel nekdanjega življenja, in nasilne temne ekscese vlade ter moč korporacij.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.