V seriji desetih oddaj bo v duetu nastopilo 18 pevcev slovenske zabavne glasbe z 18 slovenskimi znanimi osebnostmi, ki ne prihajajo iz glasbenih vrst. V vsaki oddaji se bodo gledalcem in tričlanski žiriji, ki jo bodo sestavljale poznane, a ne glasbene avtoritete, predstavili trije dueti.

Devet najboljših duetov po izboru gledalcev in žirije se bo v treh polfinalnih oddajah merilo za uvrstitev v finalno oddajo, kjer bodo gledalci s telefonskim glasovanjem izbrali zmagovalni duet serije.

Znani Slovenci bodo imeli teden dni časa, da se pripravijo na svoj nastop: pri petju jim bodo ob pomoči glasbenega producenta Patrika Grebla ter koreografa Miha Lampiča pomagali pevci, s katerimi bodo zapeli duet, vsakemu duetu bosta v pomoč tudi koreograf in stilist. Žirija bo namreč pri oceni upoštevala celostni nastop: ne le petja, ampak tudi koreografijo in podobo.
Pri teh pripravah jih bo ves teden spremljala tudi televizijska ekipa – od njihovega prvega srečanja, pri pevskih vajah, pri vaji koreografije za njihov nastop pa do izbire oblek.

Ti posnetki bodo, poleg nastopa parov v živo, seveda ob spremljavi glasbene zasedbe priznanih slovenskih glasbenikov, tvorili osrednji del oddaje.

Tako na male zaslone po plesnem tekmovanju sledi tekmovanje pevskih zvezd.

loading ...


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekNovo dekle za Petea
Naslednji članekŠportnice Spice Girls