V seriji desetih oddaj bo v duetu nastopilo 18 pevcev slovenske zabavne glasbe z 18 slovenskimi znanimi osebnostmi, ki ne prihajajo iz glasbenih vrst. V vsaki oddaji se bodo gledalcem in tričlanski žiriji, ki jo bodo sestavljale poznane, a ne glasbene avtoritete, predstavili trije dueti.

Devet najboljših duetov po izboru gledalcev in žirije se bo v treh polfinalnih oddajah merilo za uvrstitev v finalno oddajo, kjer bodo gledalci s telefonskim glasovanjem izbrali zmagovalni duet serije.

Znani Slovenci bodo imeli teden dni časa, da se pripravijo na svoj nastop: pri petju jim bodo ob pomoči glasbenega producenta Patrika Grebla ter koreografa Miha Lampiča pomagali pevci, s katerimi bodo zapeli duet, vsakemu duetu bosta v pomoč tudi koreograf in stilist. Žirija bo namreč pri oceni upoštevala celostni nastop: ne le petja, ampak tudi koreografijo in podobo.
Pri teh pripravah jih bo ves teden spremljala tudi televizijska ekipa – od njihovega prvega srečanja, pri pevskih vajah, pri vaji koreografije za njihov nastop pa do izbire oblek.

Ti posnetki bodo, poleg nastopa parov v živo, seveda ob spremljavi glasbene zasedbe priznanih slovenskih glasbenikov, tvorili osrednji del oddaje.

Tako na male zaslone po plesnem tekmovanju sledi tekmovanje pevskih zvezd.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNovo dekle za Petea
Naslednji članekŠportnice Spice Girls