Na iTunes je uradno izšel Pharrellow album 'G I R L', ki ga je napovedal z  uspešnico ‘Happy‘, ki je s svetlobno hitrostjo osvojila svet in se prodala v več kot 3.5 milijonov izvodih.

"Želel sem narediti nekaj, kar bo v ljudeh vzbudilo prijeten občutek – in to je ‘Happy‘. Pesmi na albumu si niso podobne, skupen je le ta dober občutek, ki se širi  … in to je najpomembneje. Album je narejen za vse," je zaupal Pharrell.

Pa je album brez napak? "Ne, ni. A sem prepričan, da bodo tudi tisti, ki iščejo napake, začutili moj dober namen. Zelo sem ponosen na ta album. Lahko zatrdim, da je to nekaj najboljšega, kar sem naredil do zdaj," je ob izidu albuma povedal grammyjev nagrajenec in ustvarjalec mnogih uspešnic.

Poleg že svetovne uspešnice ‘Happy‘ je na albumu še devet pesmi in nekatere izmed njih je Pharrell posnel skupaj s prijatelji. V pesmi Brand New lahko slišimo Neila Rodgersa in Justina Timberlake-a, gospodično Bangerz – Miley Cyrus bomo slišali v pesmi ‘Come Get it Bae’. Ne manjkajo tudi Daft Punk v pesmi Gust of Wind, ter čudovit glas Alicie Keys v pesmi I Know Who You Are’. Pharrel ne skriva da ima rad ženske, tudi v poslu, zato album zaključuje s pesmijo ‘It Girl’.

Seznam pesmi na albumu G I R L:
1  Marilyn Monroe 
2  Brand New (feat. Justin Timberlake) 
3  Hunter
4  Gush 
5  Happy 
6  Come Get It Bae (feat Miley Cyrus) 
7  Gust of Wind 
8  Lost Queen 
9  Know Who You Are (feat Alicia Keys) 
10  It Girl


Zadnje novičke

Prejšnji članekTHE WANTED: Razpadli so zaradi sporov v skupini!
Naslednji članekCody Simpson svojo punco peljal na zabavo