Po rekordni prodaji prejšnjega Ne grem na kolena, ki je izšel predlani, in še zmeraj velja za enega najuspešnejših slovenskih albumov novega tisočletja, so mnogi oboževalci po novem spet svetlolase pevke komaj čakali na novo glasbo. In so jo dočakali.

Album, na katerem so že znane uspešnice Levinja, Nedosegljiva, Stoje bom prebolela in aktualna naslovna skladba Ob tebi lepši je svet, vsebuje tudi veliko doslej še nikoli slišanih pesmi, ki jih je Saša znotraj svoje zveste ekipe v zadnjih mesecih pripravljala dan in noč. Z vso ljubeznijo, ki jo premore do glasbe. Ravno zato, ker je bil prejšnji album praktično napolnjen z uspešnicami, je pevka, ki je zadnja leta nesporno na vrhu, čutila dolžnost, da svojih zvestih poslušalk in poslušalcev tudi tokrat ne razočara.

Prepričana je, da je nova plošča polna potencialnih hitov – to se je pokazalo že pri izbiri vrstnega reda pesmi na njej, saj je imela založba s tem kar nekaj dela. Kar nekaj časa so tuhtali, kako bi jih naj razporedili in pred dnevi je vendarle padla zadnja odločitev. Zraven ta hip vroče uspešnice Ob tebi lepši je svet strokovnjaki na naši največji založbi Menart stavijo še na skladbi Zate in Nikoli ni prepozno, čeprav so prepričani, da imajo hud naboj in potencial tudi druge pesmi.

Tisti, ki so končni izdelek kot celoto že slišali, osupljivo ugotavljajo, da Sašin glas še nikoli ni zvenel tako čustveno, izrazito, ostro, prepričljivo, zrelo… Najbrž ima pri tem kaj opraviti tudi dejstvo, da je vmes prestala marsikaj, se ogromno naučila, da se je umirila znotraj sebe in v odnosu z drugimi in da se je v zadnjem času še bolj zaljubila in naučila deliti ljubezen.

Nesporna kraljica slovenskih odrov je držala besedo, da bo album na prodajnih policah še pred koncem leta! Je že v vašem predvajalniku? Ne? Kaj še čakate?


Zadnje novičke

Prejšnji članekAlex Young in Kate Walsh nista več skupaj!
Naslednji članekRihanna na Jingle bells plesu