Izpod okrilja popularne hrvaške skupine Novi Fosili prihaja pravi jesenski hit, nalezljivo spevna pesem »Lagano, Lagano«, ki je delo prepoznavne avtorske dvojice Dujmić-Cvikić. Po neverjetnem uspehu singla »Kad Bog sve zbroji«, so se Novi Fosili odločili svoje zveste oboževalce nagraditi še z izjemo plesno pesmijo, ki nosi veliko spominov iz preteklega časa. Pesem »Lagano, Lagano« bi morala postati hit že davnega leta 1991, a je takratna vojna zamrznila nadaljnji razvoj kariere najpopularnejše hrvaške skupine. Zato so to pesem nesebično namenili v humanitarne vrste, ter jo tako prepustili voditeljski trojici, takrat najbolj gledane otroške oddaje Malavizija. Danes, po 20-ih letih, nas člani banda nežno, nežno popeljejo v pravljični svet čarobnih melodij, tja, kjer ljudje ne poznajo žalosti in ljubosumja. Novi single Fosilov je poleg pesmi »Kad Bog sve zbroji« že drugi zapovrstjo, ki napoveduje prihod novega, težko pričakovanega albuma.

Kmalu pa se obeta tudi legendarni koncert skupine Novi Fosili ob njihovi 40. obletnici delovanja. Ena izmed najpopularnejših skupin na področju nekdanje Jugoslavije, ki je v svoji karieri prodala preko 20 milijonov plošč, bo proslavila iztekajoče se leto 2010 s koncertom njihovih največjih hitov. Nepozaben koncert se bo zgodil 19. novembra v dvorani ŠC Police v Ajdovščini, kjer bo skupina nastopila prvič po dvajsetih letih. Med drugim boste lahko uživali v skladbah Diridonda, Za dobra stara vremena, Sanja, Da te ne volim, Sanjaj me, manjkala pa ne bo tudi pesem Ja sam za ples, ki je leta 1987 na Evrosongu v osvojila neverjetno četrto mesto. Single Ja sam za ples je izšel v devetih evropskih dražavah, samo v Jugoslaviji pa se je prodal v neverjetni nakladi 270.000 izvodov.

SINGLE: NOVI FOSILI- LAGANO, LAGANO
lahko snamete na linku: http://www.ekskluzivno.si/files/Novi%20Fosili-Lagano,%20lagano.mp3

Po skoraj desetletni prekinitvi se je skupina NOVI FOSILI ponovno zbrala v njihovi prvotni, najbolj znani in popularni postavi, ki jo sestavljajo Rajko Dujmić, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec, Nenad Šarič in Marinko Colnago.

Številne uspešnice, ki so zaznamovale več generacij, kot pesmi katerega koli izvajalca iz območja nekdanje skupne države, preko 20 milijonov prodanih plošč, razprodani koncerti v največjih dvoranah in neverjetna evforija, ki je spremljala le največje svetovne superzvezde, je le nekaj razlogov, da skupaj z Novi Fosili praznujete njihovo 40. obletnico delovanja v Ajdovščini.

NOVI FOSILI so nedvomno skupina, ki kljub dolgoletni prisotnosti ni izgubila svojega žara in energije, ravno nasprotno, njihova predanost nastopom in popularnost je večja, kot kdajkoli prej!

Predprodaja vstopnic: sistemi EVENTIM, cena v predprodaji: 22 eurov, na dan koncerta: 26 eurov.

Akreditacije so možne do ponedeljka, 15. novembra do 12.00, na naslovu pr@ekskluzivno.si.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Je bila Rihanna preveč seksi za nastop pred šolarji?
Naslednji članekISKRENO Manca Špik: Včasih tudi znorim in jokam!