Oznaka: Eva Boto

Eva Boto je pevka že od majhnih nog. Že pri rosnih 10-ih je nastopila na Mednarodnem pevskem festivalu v Avstiji in zmagala. Nastopala je tudi na drugih festivalih, kjer je leta 2010 v Ljubljani bila razglašena kot najbolj talentirana pevka na glasbenem tekmovanju.

Eva Boto

Sodelovala je tudi na Misija Evrovizija, kjer je prišla do finala in si priborila mesto na Emi 2012, zasluženo, saj je s pesmijo “Verjamem” tudi zmagala in nas v Bakuju zastopala na Evroviziji. V svoji celotni glasbeni karieri, ki poteka od leta 2011 pa je zasedla še nekaj zavidanja vrednih mest na različnih festivalih.

Leta 2019 se je udeležila šova Znan obraz ima svoj glas, kjer je pokazala, da je resnično dobra pevka, ki ji ni težko zapeti rock pesmi, jazza, celo rapala je in na koncu tudi zasluženo zmagala. Konec novembra 2019 je izdala tudi svoj glasbeni prvenec “Ko najdeš sebe.”

Eva Boto prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu, obiskovala je Gimnazijo v Ravnah na Koroškem. Po končani srednji šoli se je vpisala na Pedagoško fakulteto v Mariboru.

Datum rojstva: 1. december 1995

10,235OboževalciVšečkaj
446SledilciSledite
1,114SledilciSledite
461SledilciSledite
1,130NaročnikovNaročite se

NASVETI ZATE 🥰

PREBERITE ŠE