Izdala je novo skladbo, ki nosi naslov Kadarkoli.

“Na prvo poslušanje sem se zaljubila v prelepo besedilo pesmi,” je o novem komadu z naslovom Kadarkoli, povedala Nuša. Gre za skladbo, ki jo priljubljena pevka pošilja, ne samo v medije, temveč v dom vsakega Slovenca, saj bo ob koncu leta skladba pobožala prav vsakega od nas.

“Pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, pa nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali ali preprosto nočejo s tem obremenjevati druge,” je zaupala avtorica teksta Urša Vlašič. Prav je, da včasih sami vprašamo ljudi kako so, kako jim gre in kako se počutijo. In ni boljšega časa za to, kot ravno konec leta, zato letos le povprašajte svoje bližje kako so in kako jim gre in se ponudite samovoljno za pomoč, ker so nekateri ljudje preveč ponosni, da bi zanjo prosili, pa čeprav jo krvavo potrebujejo. Glasbo za pesem je napisal Matjaž Vlašič, aranžma pa je delo Damjana Pančurja.

Za skladbo že pripravljajo tudi scenarij za videospot, ki ga bodo po Nušinih besedah posneli še ta mesec. Ta mesec pa Nuša tudi slavnostno zaključuje svoj velik projekt – 20 velikih koncertov ob 20. obletnici samostojne glasbene kariere. 19.12. bo še zadnji koncert v sklopu omenjenega projekta in sicer v Posavskem muzeju v Brežicah, kjer je tudi začela ta veličasten projekt. Do takrat jo čaka še kar nekaj večjih nastopov, 16.12. v Prevaljah, kjer bodo gostje Vivere, 19.12 v Braslovčah, 21.12. pa v Novem mestu.

Vsi, ki boste letos silvestrovali v štajerski prestolnici, boste lahko na trgu Leona Štuklja dočakali novo leto prav tako v njeni družbi.

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime