Nuša Lesar je manekenka ter televizijska voditeljica, ki jo lahko že kar nekaj let spremljamo v informativni oddaji Svet na Kanalu A.

Nuša pa je te dni uživala na dopustu. Na Instagramu je delila fotografijo iz Preikestolen, pečine na Norveškem, pod njo pa je med drugim zapisala, zakaj ji je hudo. Zapisala je: “Med dopustom ponavadi ne spremljam novic, tokrat sem jih obcasno preletela, ker sem dopustovala v tujini in sem zelela vedeti, kaj me bo pricakalo doma… vseeno pa me jutri, poleg pranja perila, ki je – mimogrede – opravilo, ki ga naravnost obozujem, caka tudi gledanje oddaj za nazaj. Ker sem mala piflarka in kot taka, se v ponedeljek ne morem prikazat v sluzbi, ne da bi vedela kaj so delali, ko me ni bilo 😂
Ko spremljam nekatere, ki objavljajo pozive naj ljudje ne spremljajo porocil, mi je hudo. Hudo, ker verjamem, da moramo ljudje ostati informirani in hkrati tolerantni do tistih, ki imajo morda drugacno mnenje/prepricanje. Tako panika, kot ignoranca nista optimalni resitvi, resitev je verjetno zdrava pamet 😀”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar) on

Prejšnji članekNika Ambrožič Urbas je razkrila, kaj ji gre na živce
Naslednji članekGregor Kirsch je po dolgem času ponovno prijel za to