Slovenska televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki jo že vse od leta 2009 lahko spremljamo v oddaji Svet na Kanalu A, je pokazala svojo naravno lepoto.

Nuša je na družabnem omrežju delila fotografijo primerjav. Na eni je s filtrom, na drugi brez njega. S to primerjavo je pokazala, da ne potrebujemo filtrov in da jih ona že nekaj časa ne uporablja. Takole je zapisala:

“Prej / potem
Na družbenih omrežjih že dolgo ne uporabljam več filtrov. Odkar so začeli delati tiste, ki povečajo ustnice, stanjšajo nos, naredijo instant popolno kožo ipd, se mi zdi še posebej pomembno, da kažemo kaj je normalno.
Ker si želim, da bi vsi, ki spremljate moj profil vedeli, da ni nič narobe biti takšen kot si, kakršenkoli že si.
Ker si želim, da bi si ljudje želeli delati na sebi v odnosih, na izobrazbi, na zdravem telesu, zdravi psihi in ja, tudi na lepem telesu in obrazu. A ne z instant rešitvami, kot so filtri, pač pa z načrtnimi odločitvami, trdim delom in razumom.
Tudi jaz sem sama sebi lepša brezhibno naličena in običajno bi z vami delila samo levo fotografijo, ki je nastala, ko sem prišla iz službe. Vem pa, da za razliko od ličil, noben čistilec kože, ki ga uporabim, ne more z mene sprati prave vrednosti.
Zato boste na mojem profilu in storyjih, tako kot do zdaj, lahko spremljali zgolj in samo realne stvari.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)

Prejšnji članekPoglejte dih jemajoče fotografije Severine
Naslednji članekTamara Zidanšek je slovenska tenisačica, ki piše zgodovino