Nuša Rojs je Slovenka, ki je osvojila srce sanjskega moškega. Ne govorimo o Gregorju Čeglaju, temveč o Hrvatu Miji Matiću. Njuna skupna pravljica se je hitro končala.

Nuša, ki je pred kratkim pozirala v postelji, je tokrat spregovorila o barbikah. Spregovorila je predvsem o tem, kako šminka in obleka vplivata na to, kako jo ljudje gledajo. Med drugim je razkrila, kdaj je pravi čas za dobrikanje in kakšni pogledi so zanjo pomembni.

Vir: Instagram profil Nuše Rojs.

Takole je zapisala: “Ja vem, kdo pa nima rad Barbik. Takoj, ko se spedenam se obračajo glave, vsi so sladki in prijazni, mi mežikajo na blagajni, mi pridržijo vrata, ampak, veš kaj? Kdo mene nima rad v trenerki, v starem avtu, brez šminke in petk, se mi še v svoji najboljši izdaji ne rabi dobrikat. Ene Barbike, so raje svobodne, kot vsak dan v nulo spedenane. Ene Barbike niso neumne ali nesposobne, temveč dovolj zvite, da ti dovolijo, da ti o njih tako misliš in samo opazujejo kakšen bedak stoji pred njimi. In ene Barbike, ti zlomijo roko, če jo želiš predrzno in grabežljivo uporabljat in te Barbike mirno spijo, ker vedo, da so samo ubranile, kar je presveto za nekatere. In takšne Barbike so raje same, še naslednjih 200let, kot pa z nekom, ki bi se z njimi igral. In takšne Barbike, jaz imenujem skrite Barbike in jih takoj prepoznam. Bodite pozorni tudi vi, morda se v cenenih oblačilih, za neurejeno pričesko in zasanjanimi očmi skriva tista prava Barbika, pred katero se lahko vse te, ki jih drugače opazite na prvi pogled, skrijejo. ✌💃”


Zadnje novičke

Prejšnji članekBoštjan Romih presenetil s svojo grozljivo podobo za Noč čarovnic
Naslednji članekUAU! Lili Žagar resnično ne kaže svojih let