Nuša Rojs, simpatična Štajerka, ki je zaslovela po svoji udeležbi v hrvaški različici resničnostnega šova Sanjski moški, je v bolnišnici.

Nuša je v šovu uspela dobiti zadnjo vrtnico in postala zmagovalka, vendar se ljubezen med njo in g. Sanjskim moškim ni razvila. Po koncu šova se je vrnila v Slovenijo, kjer je pridobila na prepoznavnosti, nadaljevala z gradnjo svoje glasbene kariere in diplomirala.

Včeraj se je Nuša javila iz bolnišnice, vendar ni razkrila razloga. Z nami je delila fotografijo, na kateri leži na bolniški postelji, z vidnimi cevmi v rokah. Sliko je spremljal pripis: “Vse je enkrat prvič. Ampak so prijazni in jim zaupam, da bodo lepo poskrbeli zame.”

Nuša Rojs je pristala v bolnišnici
Nuša Rojs je pristala v bolnišnici. Vir: Instagram

Novica je sprožila zaskrbljenost med njenimi oboževalci, ki upajo, da ni nič hujšega in da se bo Nuša kmalu vrnila v svoje običajno življenje. Njena odprtost in zaupanje v zdravstveno osebje kažeta na njeno pozitivno naravnanost, ki jo spremlja skozi vse izzive.

Vsi skupaj upamo, da bo Nuša kmalu okrevala in se vrnila k svojim številnim dejavnostim, ki jih z veseljem deli z nami. Njeno zdravje je na prvem mestu, zato ji želimo hitro in uspešno okrevanje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnej Piletič in njegova Iza sta naredila ta pomemben korak na njuni skupni poti
Naslednji članekIzgleda, da Helena Blagne živi sanjsko življenje, pa je temu res tako?