RTV – Je Tony Cetinski res prevaral ženoč

Na prvih straneh hrvaških tabloidov se je znašla fotografija Tonyja Cetinskega, na kateri se poljublja s svetlolasko, ki ni njegova žena.
"Tony je prevaral Ivano Nobilo!" te dni kriči z naslovnic hrvaških tabloidov, v oči pa bodejo tudi številne fotografije pevca in svetlolase Ane Muhič. Hrvaško javnost je pevčev zakonski spodrsljaj, ki naj bi se zgodil na navtičnem sejmu v Düsseldorfu, šokiral, saj je 38-letni Cetinski pred komaj štirimi meseci večno zvestobo obljubil Ivani Nobilo.

celotni članek

Dnevnik – Ministrica: Madonni bi morali dovoliti posvojitev malavijskih otrok

Malavijska ministrica je danes pozdravila prizadevanja zvezdnice Madonne za dobrobit številnih malavijskih sirot. Izjavila je tudi, da bi bilo prav, da bo Madonni dovolili posvojitev še enega malavijskega otroka.
 
Malavijska ministrica je dejala, da upa, da malavijska vlada ne bo zavrnila Madonnine vloge za posvojitev še enega otroka iz te revne afriške države.
Madonna, katere posvojitev malavijskega dečka Davida Bande še ni dokončna, je pred kratkim v New Yorku organizirala dobrodelno prireditev, na kateri je zbrala velike vsote denarja, ki ga je namenila Unicefu in svoji dobrodelni organizaciji, ki pomaga otrokom v Malaviju.

„Malavi veliko dolguje Madonni. Veliko slavnih si je vzelo čas in sodelovalo pri njeni dobrodelni akciji, s katero je zbirala denar za številne naše sirote. Napak bi bilo, če bi se vlada odločila, da Madonna ne sme postati mati Davidu in tudi drugim malavijskim otrokom,“ je rekla ministrica Patricia Kaliati.

Siol – Diamanti, nove slovenske glasbene nagrade

Kako se bo obnesel nov poskus iskanja presežkov slovenske glasbene scene, je odvisno samo od vas. Rezultati bodo znani to sredo.
V sredo, 13. februarja, ob 20. uri bo v Skalni dvorani ljubljanskega gradu podelitev novih slovenskih glasbenih nagrad – Diamanti. Nagrade bodo podeljene v desetih kategorijah. Bistvo Diamantov je, da pri izboru zmagovalca ne sodeluje nobena žirija, ampak štejejo zgolj glasovi tistih, ki so glasovali (oziroma še glasujejo) na spletnem portalu diamanti.si.

Sredina prireditev, ki jo bosta povezovala Živa Vadnov in Robert Roškar, se bo precej razlikovala od vseh podobnih dogodkov v slovenskem medijskem prostoru – tako po sami vsebini, izgledu in tudi sami podelitvi nagrad. Program bo po trditvah organizatorjev razgiban in zabaven tudi po glasbeni plati: namesto standardnih glasbenih gostov, ki so nekakšna stalnica pri nas, bodo tokrat med osrednjim dogajanjem občinstvo zabavali člani zasedbe Space Trippers. Po dogodku se gostom obeta koncert čisto nove zasedbe Club Six, ki obljublja polurni koncert največjih house uspešnic zadnjih let. Odigrali pa jih bodo v živo! Na zabavi po prireditvi pa bo rolal DJ Saturday Simon.

Žurnal – Cage toži Turnerjevo

Nicolas Cage je vložil tožbo zoper Kathleen Turner, ki naj bi igralca napačno opisovala v svoji avtobiografiji.
Igralka Kathleen Turner v svoji avtobiografiji Send Yourself Roses navaja, da je bil Nicolas Cage na snemanju komedije Peggy Sue Got Married daljnega leta 1986 zelo težaven. Poskušal je namreč dokazati, da vloge ni dobil zaradi dejstva, da je režiser Francis Ford Coppola njegov stric, kakor pravi igralka. V knjigi še navaja, da so ga aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola in kraje čivave.

"Vse, kar je Coppola od njega hotel, je Nicolas naredil ravno obratno, da bi dokazal, da ni pod okriljem slavnega strica. Kar je bilo naravnost smešno. Ja, in njegov neumni glas in umetni zobje! Povzročil je toliko težav," opisuje 53-letna zvezdnica.

V petek je 44-letni Cage sprožil postopek proti igralki na londonskem sodišču, obtožuje pa jo javnega obrekovanja.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekRachel Bilson v Glamourju
Naslednji članekLiLo nazaj na stare tire