RTV SLO – Madonna po stopinjah Oprah Winfrey

Madonna bo šla po stopinjah najbolj znane voditeljice pogovornih oddaj, Oprah, saj bo odprla dekliško šolo v Malaviju.

Oprah je leta 2006 odprla šolo za revna dekleta v Južnoafriški republiki, kar je očitno spodbudilo tudi pevko Madonno, da bi nekaj storila za deklice v Malaviju, eni najbolj revnih afriških držav.

več>>  

Dnevnik – Armani zahteva, da si Clooney osveži garderobo

Svetovno znanemu modnemu oblikovalcu Giorgiju Armaniju je prekipelo. Ob živce ga namreč spravlja igralec George Clooney, ki naj bi na rdečih preprogah vedno znova nosil isti Armanijev suknjič, ki pa je očitno že ponošen.

Hollywoodskemu zvezdniku je Armani poslal novo obleko, saj naj bi igralcu s tem pomagal osvežiti njegovo že dotrajano garderobo. Clooney se je pred časom pohvalil, da je v isti obleki obiskal vse prireditve v obdobju desetih let.

„Omenjen suknjič je že očitno ponošen. S tem, ko se Clooney hvali, da nosi moja oblačila, meče slabo luč na moje kreacije in na ime Armani.“

Da je Clooney prejel pošiljko iz Milana je igralec že potrdil. V paketu pa je bilo tudi sporočilo, v katerem italijanski oblikovalec navaja: „Prosim te, da nosiš novo obleko ali pa nehaš razglašati, da nosiš moja oblačila!“

Dnevnik – Johnny Depp naj bi sodeloval pri promociji kondomov

Ameriškemu igralcu Johnnyju Deppu so oglaševalci ponudili 5 milijonov funtov, da bi sodeloval pri promociji kondomov Trojan. V primeru, da Depp sprejme ponudbo, bo oglas posnet s sloganom “Z Johnnyjem do varnega seksa“.

Igralčevi sodelavci razkrivajo, da Depp resno razmišlja o sodelovanju, in da že pripravlja svoje ideje za vlogo. „Pri podjetju seveda računamo na Deppovo priljubljenost, ki bi gotovo pripomogla k prodaji omenjenih kondomov,“ je povedal predstavnik oglaševalske agencije.

Johnny je med drugim pred kratkim začel tudi z avdicijo, na kateri izbira scenarij, ki bo najbolje prikazal zanimivo življenje slikarja Dalija. Zvezdnik naj bi v omenjenem filmu namreč igral glavno vlogo, poprijel pa naj bi tudi za taktirko režije.

Siol – Moški s stilom

Daniela Craiga, ki igra tajnega agenta Jamesa Bonda v filmu Casino Royale, je britanska revija GQ že drugo leto zapored razglasila za najbolje oblečenega britanskega moškega.

Filmska zvezda, ki že dolgo obožuje po telesu krojena dela Toma Forda, je osvojil ta naslov, ker je navdušil pet strogih modnih kritikov, med njimi sta bila Naomi Campbell in Giorgio Armani.

Craig se je tako pridružil 10 kolegom iz Hollywooda na vrhu lestvice, med katerimi so še Daniel Day Lewis, James McAvoy in Jude Law.

A za bodočega kralja, princa William, ni bilo dobrih novic. Zasedel je šestnajsto mesto najslabše oblečenega Britanca. Med ostalimi britanskimi princi se je trem uspelo uvrstiti med tiste z okusom. Williamov mlajši brat Harry, njegov oče Charles in celo njegov dedek Philip so se uvrstili med prvo petdeseterico dobro oblečenih Britancev. Tretje mesto najslabše oblečenega Britanca pripada premieru Gordonu Brownu.

Nogometašu Davidu Beckhamu se je uspelo uvrstiti kar na obe lestvici. Bivši kapetan je bil imenovan za šestega najbolje oblečenega Britanca in devetega najslabšega.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekSarah Michelle Gellar v reviji Parade