rtvslo.si: Letošnja Beovizija posvečena Tošeju – Letošnja Beovizija bo posvečena prvemu zmagovalcu tega festivala Tošeju Proeskemu, eno izmed njegovih pesmi pa bo zapela tudi Anja Rupel. Poleg Anje bodo Tošejeve pesmi na Beoviziji, na kateri od lani izbirajo srbskega predstavnika za Evrovizijo, med drugim zapeli tudi Leontina Vukomanovič, Toni Cetinski, Esma Redžepova, Antonija Šola in Željko Joksimovič. Prav nekdanji predstavnik Srbije in črne gore na Evroviziji je napisal pesem z naslovom Oro za letošnjo favoritinjo festivala Jeleno Tomaševič. Ta je na Beoviziji zmagala že leta 2005, takrat s pesmijo Jutro.

dnevnik.si: Starši pevke Britney Spears se bojijo za njeno življenje – Starši pevke Britney Spears, ki so jo predčasno izpustili iz bolnišnice, se bojijo, da bi si neuravnovešena pevka lahko vzela življenje. Jamie in Lynne Spears sta izjavila, da sta „zelo razočarana nad tem, da so Britney na predlog njenega psihiatra izpustili iz bolnišnice.“ Britney je iz bolnišnice odšla v spremstvu telesnih stražarjev, brez prisotnosti policije ali medijev. Tiskovni predstavnik policije je povedal, da ni bilonobene potrebe, da bi Britney zagotovili policijsko spremstvo.  V bolnišnici je Britneyino stanje ocenjeval psihiater, ki ga je določilo sodišče. Slednji je presodil, da ni nobenih medicinskih vzrokov, zaradi katerih bi Britney še ostala v bolnišnici. Britneyjina starša sta tudi dosegla, da so pevkinemu managerju Samu Luftiju prepovedali, da se ji približa oziroma jo obišče v bolnišnici. Lufti naj bi, kot trdi Lynn Spears, Britney drogiral in jo psihično zlorabljal.

siol.net: Naomi Campbell proti rasizmu v modi – Supermanekenka Naomi Campbell je na berlinskem tednu mode zopet spregovorila o rasni problematiki v modni industriji. Britanska lepotica, ki je znana po svojem odkritem nasprotovanju rasizmu v svetu mode, je na tednu mode v Berlinu opozorila na diskriminacijo, s katero se soočajo manekenke z različnimi etničnimi koreninami. Naomi je modnim oblikovalcem priporočila, naj za predstavljanje svojih modnih kreacij na modnih revijah pogosteje uporabljajo tudi temnopolte manekenke ter jih pozvala, naj pri izbiri modelov ne bodo pristranski na podlagi barve kože. Ta zadnji poziv 37-letne supermanekenke je prišel v času, ko je novi predsednik Britanskega modnega sveta Harold Tillman razkril, da je mnenja, da bi morali Naomi Campbell in Cindy Crawford delovati kot mentorici mladim vzpenjajočim se manekenkam naslednje generacije. Tillman se prav tako zaveda, da so potrebne izboljšave na področju delovnih pogojev manekenk in je zato zagotovil, da bo poskrbel za to, da se bodo na londonskem tednu mode trdno držali vseh pravil manekenske zdravniške preiskovalne službe.

pozareport.si: Sanja Grohar ima danes 24 let, Nine Osenar ne bo na žurko – Pevka, televizijska voditeljica in eks misica Sanja Grohar danes praznuje 24. rojstni dan. Za naš portal je v ekskluzivnem pogovoru povedala, kako, kje in s kom ga bo praznovala. Si danes dobila že kakšno lepo dariloč Joj, na TV Paprika so me že dopoldne zelo lepo presenetili. V studio so mi namreč kar med oddajo uredniška direktorica Adria Medie Maruša Penzeš ter prijatelja Filip KocjančiČ in Tamara Popovič prinesli torto. Kje in kdaj boš praznovala rojstni danč V soboto imava skupaj z najboljšo prijateljico žurko v enem od ljubljanskih lokalov. Zabava bo zaprtega tipa, nanjo pa sem povabila svoje domače, fanta Danija, prijateljice ter vse Lenderovce, vključno s Sašo Lendero. Bo med povabljenimi estradniki tudi Nina Osenarč Z njo se pa že nekaj časa nisva videli in tudi zasebno se ne druživa, zato je seveda ne bom povabila. Groharjeva bo rojstni dan praznovala v krogu družine in prijateljev, zagotovo pa bo poleg tudi njen fant Dani. Kaj si pa najbolj želiš za dariloč – Roza prenosni računalnik Sony Vaio. Čemu se nameravaš v prihodnje najbolj posvetiti: pevski ali televizijski karierič Kako pa je z manekenstvomč Petje je na prvem mestu. Maja bom izdala nov singl in posnela videospot in čas je, da me začnejo obravnavati kot pevko. Vodenje oddaje Bonboniera na TV Paprika sem sprejela bolj kot izziv in nadvse sem hvaležna urednici Barbri Drnač ter Marku Žitniku, ki sta mi pomagala, da se vedno bolje znajdem pred kamero. Sicer pa sem z manekenstvom prenehala. Kako pa se razumeš z Nadijo Bičkovo, prav tako voditeljico Bonboniere, s katero naj bi bili tekmicič Nadija je super, res dobro izgleda in je zelo prijazna.  Želim ji vse lepo in zdi se mi prav, da je bila ravno ona izbrana za model Lisce za linijo spodnjega perila Cheek.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRachel Bilson v reviji Seventeen
Naslednji članekPRIHAJA BUDILKA NIGHT SHOW