RTV SLO – Ewan bo stopil v Josheve čevlje

Škot Ewan McGregor je še eden v vrsti zapeljivih igralcev, ki bo postal obraz in telo novega moškega parfuma znamke Davidoff.
Dišavo Adventure (Dogodivščina) so predstavili pred dnevi v Londonu, Ewan pa bo zanjo posnel televizijski oglas in več različic plakatov.  več>>

Dnevnik – Pevec Boy George se brani: “Nisem ga priklenil na radiator!”

Nekdaj popularni pevec Boy George, ki je med drugim sodeloval z legendami Davidom Bowiem in Iggyjem Popom, se je na sodišču moral zagovarjati zaradi domnevne ugrabitve.
Lansko leto naj bi pevec tako ugrabil osemindvajsetletnega Norvežana in ga v svojem domu priklenil na radiator.
Audun Carlsen trdi, da je v pevčevo stanovanje prišel na foto seanso, potem pa ga je pevec omamil in priklenil.
Boy George (njegovo pravo ime je George O`Dowd) je Carlsenove obtožbe zanikal, pred sodnika pa bo stopil novembra letos.

Siol.net – Leona Lewis odvrgla oblačila

Tudi britanska pevka Leona Lewis se bo pridružila celi vrsti zvezdnic, ki so odvrgle svoja oblačila za kampanjo organizacije za zaščito živali Peta.
Zmagovalka britanske glasbene oddaje X Factor bo tako sledila številnim zvezdnicam, med drugim tudi Evi Mendes, Naomi Campbell in Roselyn Sanchez, ki so že pozirale gole v imenu borbe za pravice živali, za katere se zavzema Peta s svojimi kampanjami.

Organizacija za zaščito živali Peta je Leono povabila k sodelovanju v njihovi kampanji, katere glavni moto je »Raje sem gola, kakor pa v krznu«. 22-letna zvezdnica naj bi bila nad povabilom naravnost navdušena, še zlasti zato, ker je zavedna vegetarijanka. Vir je za britanski časopis The Sun povedal: »Leona je zelo ponosna, da je prejela povabilo Pete. Je stroga vegetarijanka in zato so ji cilji kampanje zelo blizu.«

Žurnal – Britney Spears dolžna

Britney Spears s plačilom najemnine zamuja že več kot dva tedna.
Kot da Britney Spears nima že dovolj težav, ji je v teh dneh zagrozil še njen stanodajalec, da jo bo vrgel ven, če ne bo poravnala računov. Spearsova naj bi za več kot dva tedna prekoračila rok za plačilo najemnine, ki na mesec znaša več kot 35.000 dolarjev. Dokumenti še navajajo, da mora Spearsova takoj poravnati neplačane račune ali pa predati najeto posestvo.

Kot zanimivost ��” v najemni pogodbi je tudi 594. člen kalifornijskega kazenskega zakonika, ki navaja, da je vsaka oseba, ki namerno poškoduje ali uniči javno ali zasebno lastnino, ki ni njegova, obtožena vandalizma.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekVideospot ‘Zabava’ v marcu!