RTV – Tom zavaroval svoje dlakave prsi

Nekoč kosmate moške prsi niso bile pretirano priljubljene, a Tom Jones očitno meni, da so se časi spremenili.
Že rahlo ostareli zvezdnik se je odločil, da bo svoje dlakave prsi zavaroval za 3,5 milijona funtov, saj naj bi te skozi leta postale njegov zaščitni znak.

celoten članek

Siol – Eva Mendes je Calvinovo novo dekle

Eva Mendes bo promovirala novo dišavo Calvina Kleina. Igralka in supermanekenka Eva Mendes gre po stopinjah Scarlett Johansson, Kate Moss and Christy Turlington – vse do oglasne kampanje Calvina Kleina. Zvezda filma Hitch in nekdanja ambasadorka Revlona je postala novi obraz kampanje, ki bo promovirala Calvinovo novo dišavo. Parfum, ki ga bo izdelala parfumska hiša Coty, bo na voljo jeseni.

»O Evi smo razmišljali že nekaj časa in ne le za Calvina,« je dejala podpredsednica proizvajalca parfumov American Fragrances for Coty Prestige, Catherine Walsh. »Njena prepoznavnost in priljubljenost raste že vse od leta 2003 in je vedno deležna pozitivnega odziva. Tako moškim kot ženskam se zdi Eva izredno privlačna in ker je svetovno znana, nameravamo dišavo lansirati po celem svetu.«

Eva je z modno hišo Calvin Klein sklenila triletno pogodbo, ki naj bi bila vredna nekje med 1,5 in 2,5 milijona funtov. In po besedah predsednika Calvina Kleina, Toma Murraya, je Eva vredna vsakega cekina. »Eva izžareva lahkotno in neponarejeno čutnost, ki se čudovito ujema s tem, kar naša modna znamka predstavlja,« je povedal Murray.

Siol – Ceca iz Beograda pobegnila na Ciper

Zvezdnici grozi aretacija zaradi pranja denarja in utaje davkov pri prestopih nogometašev

Srbska turbo folk pevka Svetlana Ražnatovič – Ceca bi se lahko kmalu znašla v beograjskem priporu skupaj z legendarnim nogometašem Crvene zvezde in nekdanjim reprezentantom rajnke Jugoslavije Draganom Džajičem ter ostalimi člani nogometne mafije. Zvezdnica, imenovana tudi balkanska Madonna in lastnica nogometnega kluba Obilič, naj bi namreč s prestopi igralcev prala denar in utajevala davke. Toda Ceca očitno še ne bo pristala v zaporu, saj naj bi v petek zvečer z družino pobegnila na Ciper. Menda je na beograjsko letališče (zraven sta bili še hčerka sestra Lidija) prišla oblečena kar v trenirko. Na Cipru naj bi jih pričakal Cecin zet Predreg Ocokoljič, nogometaš enega od tamkajšnjih lokalnih klubov.

Razvpita Ceca naj bi bila namreč naslednja tarča obračunavanja srbske policije z nogometno mafijo v Srbiji. Akcijo je spodbudila oddaja televizijske postaje B92, ki je v dokumentarni seriji Insajder razkrila kriminalno ozadje tamkajšnjega nogometa. Poročali smo že, da se je zaradi sumljivih transferov pri prestopih igralcev v zaporu znašlo celotno vodstvo Crvene zvezde z omenjenim Džajičem na čelu. V oddaji Insajder je nekdanji predsednik Obiliča Zarko Nikolič na račun Cece izrekel hude obtožbe. Vseeno pa se zvezdnici zaenkrat ni zgodilo nič, menda tudi zato, ker so jo že od leta 2003 ščitili člani zloglasnega zemunskega klana. Sumljiv naj bi bil predvsem prestop Milana Obradoviča iz Obiliča v moskovsko Lokomotivo, pod drobnogledom pa so tudi prestopi nekaterih nogometašev v bolgarske klube.  


Zadnje novičke

Prejšnji članekCindy Crawford na naslovnici revije Maxim
Naslednji članekRihannina nova ljubezen