RTV SLO – Bush popeljal hčerko pred oltar

Na teksaškem ranču ameriškega predsednika Georgea Busha se danes pripravljajo na veliki dogodek poroko hčerke Jenne.

26-letna Jenna Bush bo obljubila večno zvestobo štiri leta starejšemu sinu republikanskega politika iz Virginije, ki je nekaj časa delal za ameriškega predsednika v Beli hiši, Henryju Hagerju. Na poročni slovesnosti pričakujejo okoli 200 svatov, ki so na ranč družine Bush v Crawfordu v Teksasu začeli prihajati že včeraj.

več>>  

žurnal – Nick Hogan stopil pred sodnika

17 letni sin Hulka Hogana, Nick Hogan, je stopil pred sodnika zaradi brezobzirne vožnje in pozročitve hude prometne nesreče z težjo telesno poškodo.
Nick Hogan in njegova družina so prišli na okrajno sodišče v Pinellasu na Floridi. Nick se bo v nadaljevanju sodnega procesa branil kot nedolžen. Obtožba izhaja iz nesreče, ki se je pripetila lansko leto v avgustu in v kateri je bil njegov sopotnik in prijatelj John Graziano hudo telesno poškodovan. Graziano se od nesreče še ni opomogel, posledice pa bodo ostale verjetno celo življenje.

Nickov odvetnik je sodišču predlagal ne več kot leto zapora in pet let pogojne kazni, saj mu v nasprotnem namreč grozi celo do pet let v državnem zaporu.

Oče Graziana se je na sodišču odzval zelo čustveno in dejal: ” Bil je moj prvi sin, bil je zdrav in močan. Poleg tega je bil marinec ZDA in je bil pripravljen tvegati življenje za domovino, vendar to kar Al kajda ni mogla storiti mojemu sinu, mu je Nick storil to v manj kot minuti.”

Družina poškodovanega je Nicka tudi obtožila, da se ni nikoli opravičil za to kar je storil in ni nikoli zares pokazal obžalovanja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekRihanna na naslovnici revije Luire