Dnevnik – Potem ko se je zaradi nje poskušal ubiti, je Owen Wilson zaprosil Kate Hudson

Potem ko se je pred sedmimi meseci hollywoodski igralec Owen Wilson poskušal ubiti, ker ni prenesel dejstva, da je njegova bivša partnerka Kate Hudson našla novo ljubezen, jo je pred dnevi zaprosil za roko in dobil pozitiven odgovor.

39-letni Wilson ni mogel gledati, kako se njegova življenjska ljubezen poljublja z drugim moškim, zato je poskušal narediti samomor. Zaradi neprijetnega incidenta, je Hudsonova pozabila stare zamere in se k nekdanjemu ljubimcu vrnila .

Po brodolomu bo tako par stopil pred matičarja. To je igralka namreč zaupala svoji družini in prijateljem, paparaci pa so na njeni roki že opazili zaročni prstan. Kdaj bo srečni dogodek, pa vendarle še ni znano.
Owen in Kate sta se zaljubila med snemanjem filma Jaz, ti in nadloga Dupree, tako da je Hudsonova takrat zapustila svojega moža, Chrisa Robinsona iz glasbene skupine Black Crowes, s katerim ima tudi otroka. Veza z Wilsonom pa ni delovala, ker igralec, po njenem mnenju, ne zna biti v vezi.

STA – Chaplinova vnukinja bo odigrala ženo Williama Tella

Hollywoodski producent Fred Caruso, ki je “stal” že za filmoma Modri žamet in Boter, namerava oživiti švicarskega narodnega junaka Williama Tella.
Film naj bi posneli v Švici, v njem pa naj bi zaigrala vnukinja Charlieja Chaplina Kiera Chaplin.

25-letna Chaplinova, ki se je na filmskih platnih prvič pojavila pred šestimi leti v filmu Važno se je imenovati Ernest, naj bi tokrat odigrala vlogo Tellove žene. Ustvarjalci filma si želijo zgodbo posneti v osrčju Švice, kjer se je v 14. stoletju tudi odvijala večina prigod Williama Tella.

Slednji je postal ljudska legenda zaradi upora proti lokalnemu tiranu, posebej potem, ko naj bi mu pod velikimi pritiski uspelo z lokom prestreliti jabolko, ki so ga postavili na glavo njegovega sina.

Film naj bi stal nekaj manj kot 40 milijonov evrov, na filmskih platnih pa naj bi ga dočakali leta 2010.

Žurnal – Bush: Jenna, tako lepa si!

Hči ameriškega predsednika Jenna Bush je stopila v zakonsko zvezo z zaročencem Henryjem Hagerjem. Preberite si sočne podrobnosti s poroke!
Jenna Bush in Henry Hager sta v soboto izrekla usodni da, ki naj bi ju povezal za vse življenje. Slovesnost je potekala na ranču njenega očeta Georgea, udeležilo pa se je je le okoli dvesto najožjih sorodnikov in prijateljev. Nevesta je nosila svileno obleko Oscarja de la Rente, okrašeno z biseri. Nosila je uhane v obliki solze iz 18-karatnega belega zlata in platine, ženin pa ji je nataknil platinast prstan z okroglim diamantom, ki je pripadal njegovi prababici. Poročni obred se je začel pol ure pred sončnim zahodom.

Srečni očka in njegova sveže poročena hči sta si za očetovski ples na poroki izbrala pesem You Are So Beautiful. Glasbene novičke z obreda je izdal kar vodja desetčlanske glasbene skupine, ki je igrala na poroki, Tyrone Smith. Povedal je še, da sta se mladoporočenca v svojem prvem skupnem plesu zavrtela na Lovin’ in My Baby’s Eyes od Taj Mahala.

Glasbenik je izdal še nekaj podrobnosti. 30-letni ženin se je po obredu preoblekel v temno modro obleko z nežno modro kravato, 26-letna nevesta pa se je za zabavo odela v zelo preprosto in elegantno belo obleko brez tančice. Slavnostni govor sta imela Jennina stara starša: George H. W. in Barbara Bush.

Nevestina priča je bila kar njena sestra dvojčica Barbara, imela pa je še 14 družic. Barbara si je za obred izbrala modro obleko z globokim izrezom na hrbtu, družice pa so bile oblečene v različne obleke dolžine do kolen v barvah teksaških divjih rož-modro, zeleno, vijolično in rožnato.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekDiane Kruger na naslovnici revije GQ