rtvslo – Usodna kombinacija: Shakira in Beyonce – Zapeljivo miganje z boki je "zažgalo": videospot dvojice Shakira – Beyonce za pesem Beautiful Liar je najbolj seksi spot leta 2007. Recept, ki se več kot očitno obrestuje, je: vzemite dve dekleti s kipečimi oblinami, ki polnita vrhove poplestvic, in jih oblecite v tesne krpice, v katerih poplesujeta v megli. Kolumbijska zvezdnica je, "okrepljena" s sveže poročeno lepotico Beyonce, v glasovanju ameriške izdaje Playboya zasenčila močno konkurenco.

celoten članek

dnevnik – Petra Nemcova je predstavila novo linijo spodnjega perila za Valentinovo – Eno najbolje plačanih manekenk na svetu bo kmalu mogoče videti na velikih jumbo plakatih, saj so Nemcovo izbrali za obraz nove linije spodnjega perila La Senza. Petra perilo priporoča predvsem tistim dekletom, ki želijo obnoreti moške na dan zaljubljencev. „Tako perilo bo vsako žensko naredilo divjo in zapeljivo. Vem, kaj si bodo moški mislili, ko bodo videli fotografije, vendar ravno to je namen tega. To je, moja draga dekleta, prava rešitev za Valentinovo,“ je dejala Nemcova. Češka lepotica ima te dni polne roke dela. Poleg številnih reklamnih kampanj in slikanj, se ukvarja tudi s humanitarnim delom. Pred tremi leti je ustanovila sklad The happy Hearts Fund, ki skrbi za žrtve naravnih katastrof. Konec lanskega leta je skupaj z glasbenikom Wyclefom Jeanom na Haitiju organizirala veliko dobrodelno zabavo in z darovanimi sredstvi opremila tamkajšnjo šolo in jedilnico.

siol – Spor med Lindsay in Paris – Lindsay Lohan in Paris Hilton sta se skregali na predzabavi za Grammyje, ki jo je v soboto priredil Timbaland. Dedinja hotelov in zvezda filma Zlobna dekleta, ki sta bili včasih dobri prijateljici, sta se obe udeležili zabave v hollywoodskem nočnem klubu Avalon in nista bili navdušeni, ko sta ugotovili, da sta bili obe povabljeni. Vir je povedal, da je Lindsay pokazala s prstom na Paris in vprašala, kaj za vraga počne ona tam. V prepiru, ki je sledil, je bilo slišati tudi veliko kletvic. Lindsay in Paris sta obe upali, da jima bo uspelo prepričati Timbalanda, ki je delal že z Justinom Timberlakom, Nelly Furtado in 50 Centom, naj jima pomaga pri pevski karieri. Vir je za britansko revijo Daily Mirror dodal: “Mislili sta, da bo ta zabava idealna priložnost za pridobitev Timbalanda na svojo stran, a nista računali na to, da bosta naleteli ena na drugo.”

Lindsayina zadnja pesem I Live for the Day ni doživela velikega uspeha, ker je niti niso predvajali na radiu. Zato se je ona takoj ob prihodu na zabavo namenila k glasbenemu mogotcu, a jo je on preprosto ignoriral.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney na naslovnici revije Rolling Stones
Naslednji članekVROčE – Aretiran Parisin brat