RTV SLO – Višnjić želi zaščititi hčerko

Goranu Višnjiću naj bi končno prekipelo, saj se njegova hči skoraj vsak teden pojavlja na naslovnicah hrvaških medijev.

Odločil se je, da se bo za kratek čas vrnil na Hrvaško, kjer se bo na sestanku s svojim in dekličinim odvetnikom poskušal dogovoriti, kako zaščititi malo Lano Lourdes.

več>>  

STA – Igralec Dennis Farina na letališče z nabito pištolo

Policija je na mednarodnem letališču v Los Angelesu aretirala igralca Dennisa Farino zaradi nabite pištole v njegovi osebni prtljagi.
64-letni zvezdnik filmov Kdo bo koga ter Pljuni in jo stisni je policistom povedal, da je pozabil, da ima v prtljagi orožje.
Policija je sporočila, da so Farino prijeli zaradi nošenja orožja. Na prostost je bil izpuščen po plačilu varščine v višini 25.000 dolarjev (16.000 evrov). Policija je nato ugotovila, da pištola kalibra 22 milimetrov ni prijavljena, kar je kaznivo dejanje. Farina je moral plačati še 35.000 dolarjev, da lahko nadaljevanje postopka počaka na prostosti.

Žurnal – Tekel je tudi Erik Ferfolja

Pevec in maneken Erik Ferfolja se zaveda, kako pomemben je zdrav duh v zdravem telesu.

Poleg tega, da se pridno zdravo prehranjuje in redno, do petkrat na teden, telovadi v fitnesu, se je pred dnevi udeležil tudi velikega ljubljanskega maratona Ob žici. Skupaj z osebnim trenerjem Boštjanom Krekom in nekdanjo voditeljico na TV Paprika Tadejo Miklič je simpatični Primorec pretekel vseh dvanajst kilometrov, in to v slabi uri. “Teka sem se udeležil drugič zaporedoma in najverjetneje se ga bom tudi prihodnje leto. Sicer pa ni bilo preveč naporno, saj sem tekel z rezervo, ker sem se prilagajal punci,” je povedal Ferfolja. Od 365 mešanih trojk, ki so prečkale cilj, so na koncu osvojili 26. mesto, kar je minuto slabše od zastavljenega cilja. S končnim rezultatom so bili zadovoljni, prihodnje leto pa bodo čas poskušali še izboljšati.

Ker se vse bolj bliža tudi svetovni izbor za mistra turizma, kjer bo naše slovenske barve zastopal prav Erik, pa se je fant odločil, da ni dovolj, da se pridno pripravlja zgolj kondicijsko in fizično, pač pa so potrebne tudi druge manjše spremembe. Odločil se je namreč, da si pusti malo daljše lase in tako spremeni in osveži svoj videz. “Spremembe so vedno dobrodošle,” je prepričan pevec.

Pozareport – Alma Brdžanović stornirala avdicijo za Miss Laguna 2008

Razvpita starleta in podjetnica Alma Brdžanović je prejšnji torek, tik pred zdajci, odpovedala avdicijo za lepotno tekmovanje Miss Laguna 2008, ki bo junija v ljubljanskem kopališču Laguna, mestni plaži na Ježici. Alma Brdžanović je glede razlogov, zakaj je morala odpovedati avdicijo, precej skrivnostna, češ, da o tem ne more govoriti. Obljubila pa je, da bo avdicijo izpeljala v prihodnjih dneh, in da projekt Miss Laguna ni pod vprašajem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSebastijan neguje Sabino
Naslednji članekNaomi Watts na naslovnici revije DT