RTV SLO – Liam bo imel slavno mamo in očka

Igralec Harrison Ford bo v kratkem tudi uradno posvojil sina svoje izvoljenke Caliste Flockhart, s katero je brez večjih pretresov srečen že šest let.
Sedemletni Liam sicer ni biološki sin ”raztresene Ally McBeal”, saj ga je suhljata igralka posvojila leta 2001.

več>> 

Dnevnik – Čudodelna “spajsica” Geri Halliwell je 14-letnico zbudila iz kome

Britanski mediji so se razpisali o »čudodelni« članici zasedbe Spice Girls, Geri Halliwell. Njeno petje je namreč iz kome zbudilo 14-letno Jessico Knight, ki jo je 21. januarja neznanec tridesetkrat zabodel z nožem, medtem ko se je sama sprehajala po parku blizu svojega doma.
Dekle je bilo zaradi možganske kapi, ki jo je doživelo med operacijo, ko se je na operacijski mizi borilo za življenje, šest dni v komi. Njeni starši so brezmočno stali ob bolniški postelji in čakali, da Jessica odpre oči, nato pa se je zgodil čudež.

»Geri je zapela nekaj stihov njihovih skladb in Jessica je začela premikati roke in noge. Bilo je neverjetno. Zelo nam je odleglo in bilo je zabavno gledati, kako se ji noge premikajo na zvok Geriinega petja. Dan pozneje je odprla oči,« je opisala dekličina mati Jill Walmsley.

»Spajsico« je v bolnišnico povabil eden od dekličinih družinskih članov, saj je vedel, da Jessica obožuje omenjeno glasbeno skupino. Moški jo je namreč napadel samo dva dni, preden bi morala iti na koncert Spice Girls. Ko se je zbudila, ni verjela, da jo je Geri obiskala, toda pevka je za dokaz v bolnišnici pustila rokavico s koncerta. Najstnica zelo dobro okreva in te dni je že shodila.

Dnevnik – Temni skrivnosti hollywoodske lepote: intravenozna dieta in adderal

Za mnoge je večina zvezdnikov in zvezdnic videti praktično popolno. Vendar ni tako, razkriva zvezdniški osebni trener telesne vadbe Gunnar Peterson: »Laž je, da je Hollywood kraj, kjer so vsi vitki, z napeto kožo in lepi zaradi dobrih genov.«
Poleg tega, da stradajo, počnejo še nekaj hujšega – drogirajo se do onemoglosti, samo da bi ostali lepi. Ena od najbolj umazanih skrivnosti v Hollywoodu je intravenozna dieta, pri čemer slavni v bolnišnico pridejo zato, da prejmejo infuzijo in se zato ne zredijo, niti ne omagajo zaradi lakote.

Ta primer je pogost pri številnih zvezdnikih, katerih imen Peterson ni hotel izpostaviti, poudaril pa je, da se slavni zaradi prenapornega urnika in hitrega načina življenja ter stalne lakote zabavne industrije za lepimi obrazi vse bolj uklanjajo tej metodi hujšanja.

»Ko jih slišim, da izjavljajo, da so tako vitke zaradi joge in sprehajanja psa, mi gre na smeh,« je dodal Peterson, ki je med drugim pri telovadbi spodbujal tudi Angelino Jolie, Jennifer Lopez in Penelope Cruz. Droge večinoma uporabljajo pod pretvezo, da gre za zdravstvene težave, ena od najbolj znanih zakonitih »drog« v Hollywoodu pa je zdravilo adderal, ki sicer pomaga proti slabi koncentraciji.
Ta prijem uporablja Paris Hilton, kar je javno priznala tudi v oddaji Larryja Kinga. Ko so policisti Nicole Ritchie, Lindsay Lohan in Britney Spears prijeli zaradi vožnje pod vplivom alkohola, so imele pri sebi recept za adderal. Toda tisti, ki to zdravilo jemljejo za hujšanje, zanemarjajo druge stranske učinke, kot so psihotični napadi in težave s srcem.

Siol.net – Michael Jackson rešil Neverland

Kralj popa je podpisal dogovor, s katerim je svoj ranč, imenovan Neverland, rešil pred prodajo na javni dražbi.

Kalifornijsko posest bi prodali v primeru, da Jackson do 19. marca ne bi plačal 24,5 milijonov ameriških dolarjev dolga zaradi davkov. Teden pred iztekom roka je sedaj zvezdnik sprejel dogovor, ki mu ga je ponudilo investicijsko podjetje Fortress Investnemt Group in na podlagi katerega bo Neverland še vedno v njegovi lasti.

Pozareport.si – Saša, Manca, Rebeka … pazite se, Urša Čepin po novem tudi pevka!

Urša Čepin, nekdanja misica, voditeljica oddaje Glasbene želje na TV Paprika in razvpita voznica ferarija, začenja tudi glasbeno kariero. Po naših informacijah naj bi glasbo zanjo pisala mariborski estradnik Domen Kumer in Werner Brozović, besedila pa celo Mark Žitnik, ki naj bi bil tudi mastermind pri menedžeriranju njenega prodora na slovensko glasbeno sceno. Po naših informacijah so prvi glasbeni nastopi Urše Čepin tik pred zdajci, saj naj bi za prvo skladbo (ki naj bi jo napisal Kumer) že snemala videospot, nekje na Hrvaškem, menda v Puli. Ni pa še znano, ali bodo njene pesmi bolj pop ali turbo.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekBritney na naslovnici revije OK