RTV SLO – Victoria se preizkuša v igranju

Victoria Beckham se je odločila, da se bo preizkusila v igralskih vodah, saj ji pevske in manekenske izkušnje niso več dovolj.

Ne bo pa začela s kakšnim manjšim projektom, saj bo nastopila kar ob strani Toma Cruisa, ki ji je ponudil vlogo.

več>>  

Dnevnik – Sarah Jessica Parker: Od grde račke do seks ikone

Sarah Jessica Parker je v mladosti prestajala vse mogoče žaljivke na račun svojega “piflarskega“ izgleda, štrenastih las in velikega nosu. Ženska revija Maxim jo je celo izglasovala za najmanj seksi žensko na svetu.
Sarah priznava, da jo je to takrat zelo bolelo, vendar se sedaj ona na koncu najslajše smeji. 43-letna ikona je, odkar so prenehali snemati nadaljevanko Seks v mestu, zaslužila več kot njene tri soigralke skupaj. Ponudbe za vloge v filmih so namreč kar deževale, prav tako pa tudi donosne marketinške pogodbe. Samo s tem je zaslužila že 15 milijonov evrov, sedaj pa se ji samo zaradi vloge v filmu Seks v mestu obeta še vrtoglavi honorar 10 milijonov evrov.

Parkerjeva se je z igralstvom začela ukvarjati že v otroštvu, vendar ni imela tiste klasične otroške ljubkosti, ki so jo pri malih igralcih iskali v Hollywoodu. Imela pa je veliko več zanosa in tudi nadarjenosti kot njeni vrstniki, zato ji je preboj uspel že pri osmih letih z vlogo v nadaljevanki “Little Match Girl“. V njeni kasnejši karieri je bila najbolj znana iz filmov “L.A. Story“, “Honeymoon in Vegas“, “Striking Distance“ in “Miami Rhapsody“, vendar je morala počakati na New York in serijo Seks v mestu, da je postala resnično priljubljena, njena kariera pa izredno odmevna.

STA – Dedek Carle Bruni pri 88. letih ponovno v zakonski stan

Dedek francoske prve dame Carle Bruni, 88-letni Giorgio Remmert, se je v ponedeljek v italijanskem kraju Caselle Torinese severno od Torina ponovno poročil.
Vdovec Remmert se je poročil s 67-letno Italijanko Carlo Silvestri. Ženinov sin Maurizio Remmert, sicer brazilski poslovnež, je biološki oče francoske prve dame Carle. Njena mama Marisa Borini pa je sedaj poročena z italijanskim tajkunom Albertom Brunijem Tedeschijem.

Carla Bruni se je s francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem poročila februarja letos.

Žurnal – S kolesom na odprtje

Leonardo DiCaprio opozarja na škodljivost izpušnih plinov in se zavzema za varovanje okolja. Na neko odprtje v New Yorku se je pripeljal kar s kolesom.
Leonardo DiCaprio je znan po svoji podpori Greenpeaceu in zavzemanju za varovanje okolja, zdaj pa je za to navdušil še svojo mamo.

Na odprtje nekega prodajnega salona v New Yorku se Leonardo in njegova mama nista pripeljala z limuzino, temveč s kolesom. Vsak na svojem kolesu sta se pripeljala pred prodajalno, parkirala pred njo in vstopila. Po kratkem ogledu sta znova sedla na kolesi in se odpeljala.

S tem dejanjem sta želela opozoriti na izpušne pline, ki jih proizvajajo avtomobili in s katerimi onesnažujemo okolje. DiCaprio je bil tudi eden od prvih, ki je kupil avtomobil na hibridni pogon.
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članek