RTV SLO – Rebeka v kletki in z verigami

Rebeka Dremelj bo v svojem nastopu na Evroviziji uporabila vrtečo se kletko z zelenimi diodami, odeta bo v plašč, za dodatek pa še vklenjena z verigo.
Kletka v prvi vaji, ki jo je Rebeka imela v beograjski Areni, ni pravilno delovala.

več>>

Dnevnik – Ben Affleck: Mazanje zadnjice Jennifer Lopez mi je skoraj uničilo kariero

Pet let po tem, ko se je razšel s pevko Jennifer Lopez, je igralec Ben Affleck priznal, da na obdobje, ko je bil neprestano tarča paparacev, nima najboljših spominov, danes na svoji spletni strani piše hrvaški Index.hr.
Affleck meni, da mu je izbiranje slabih projektov, ki se jih je loteval s svojo bivšo, skoraj uničila kariero. V kategorijo Benovih slabih spominov spada tudi videospot za pesem “Jenny From the Block”.
Spot “Jenny From the Block” pripoveduje o zasebnem življenju latino pevke. V nekaj kadrih na luksuzni jahti nastopi tudi njen fant, ki ga igra prav Affleck, in ki svoji dragi s kremo za sončenje najprej namaže, potem pa še poljubi zadnjico. Ben je priznal, da je prav ta spot ena od stvari, za katere mu je žal, da jih je naredil.
Ben in Jennifer sta skupaj posnela tudi film Gigli, ki so ga kmalu razglasili za enega od najslabših filmov sploh, dobil pa je tudi nekaj Zlatih malin. Ben je priznal, da je film vplival na njegov odnos do Jennifer, vendar se nista razšla zato.
Danes je Ben družinski človek. Leta 2005 se je poročil z igralko Jennifer Garner. Imata hčerko Violet Anne, ki bo kmalu stara tri leta.

Žurnal – Hugh Hefner se noče poročiti
Hugh Hefner, vrhovni Playboyev “zajec”, ki ima za sabo že dve ločitvi, se nikakor noče poročiti s svojo veliko mlajšo punco Holly Madison
Dvainosemdesetletni mogotec, ki v rezidenci Playboy Mansion v Los Angelesu živi z 28-letno Holly in še dvema svojima dekletoma Kendro Wilkinson in Bridget Marquardt, je odločen, da pred oltar več ne stopi. “Zelo ljubim Holly in mislim, da bova skupaj do konca mojega življenja. A zakon ni del sestavljanke. Nič osebnega ni, samo jaz pač nisem imel veliko sreče z zakoni,” pravi živahni Hugh, ki se delu kljub starosti še ne namerava odpovedati. “Nimam načrtov, da bi se upokojil. Ravno popolna kombinacija dela in igre ohranja mladost. Če bi nehal delati, bi bil to zame začetek konca,” je poudaril Hefner, ki ima štiri otroke.
Holly se je z dejstvom, da se najverjetneje ne bosta poročila, sprijaznila, a upa še vedno. “Nič bližje nisva poroki, kot sva bila pred leti. To je kot avto, ki že dolgo stoji ob strani ceste.” Svetlolasa Madisonova, ki se je seveda slekla za Playboy, je v preteklosti večkrat izjavila, da si želi otroka s Hughom in mu to tudi namiguje. A Hugh ostaja neomajen!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZadovoljila sem Jenno Jameson!
Naslednji članekHeidi na naslovnici revije Marie Claire