Rtvslo – Ne vozite vinjeni, pokličite P. Diddyja

Ko si zvezdnice privoščijo kozarec preveč in se začnejo opotekati v vrtoglavo visokih petah, je skrajni čas za telefonski pogovor.

S kom? Z nikomer drugim kot z glasbenim in modnim mogotcem P. Diddyjem. Zvezdnik s pravim imenom Sean Combs se je domislil nečesa res koristnega: ustanovil bo podjetje, ki bo domov z divjih in razvratnih nočnih zabav vozilo zvezdnike, ki so preveč pod vplivom raznih substanc, da bi bili sami sposobni sesti za volan. več>>

Info TV Voščena lutka Jima Carreyja

Znani hollywoodski igralec Jim Carrey je končno dobil svojo voščeno lutko v londonskem muzeju Madame Tussauds.

Ameriški igralec, znan predvsem po odličnih igrah v komedijah, je svoje mesto v omenjenem muzeju dobil med Robinom Williamsom in Whoopi Goldberg.
Po njegovi lutki je bilo veliko povpraševanja
Po besedah predstavnika omenjenega muzeja je mnogo obiskovalcev povpraševalo prav po lutki znanega komedijanta.
Ben Lovett, predstavnik Madame Tussauds je povedal: “V Madame Tussauds smo se odločili za voščeno lutko Jima Carreyja, ker je veliko naših obiskovalcev, že dalj časa spraševalo, kje ga lahko vidijo.”
Obiskovalci so se pozitivno odzvali na novo atrakcijo: “Zabaven je. Izgleda kot da bi bil pravi.”
Obiskovalci britanske prestolnice so tako dobili nov razlog za obisk omenjenega londonskega muzeja.

žurnal 24 Pennov večni poljub

Sean je svojemu soigralcu Marku v najnovejšem filmu namenil dolg in strasten poljub.
Sean Penn v svojem najnovejšem filmu Milk igra prvega homoseksualnega ameriškega politika, aktivista in borca za človekove pravice Harveyja Milka, ki ga je umoril nadzornik Dan White.
Film pod režisersko taktirko Gusa Van Santa prikazuje strastno sceno med gejevskim politikom in slavnim homoseksualnim disco in soul pevcem Sylvestrom Jamesom, ki ga igra Mark Martinez. Med snemanjem filma pa se je med “gejema” zgodil “večen poljub”.
V neki sceni namreč Penn pristopi k svojemu soigralcu in ga strastno poljubi. Marka pa je to tedaj zelo presenetilo. “Medtem ko sem nastopal v vlogi pevca Sylvestra, se mi je Penn približal, me zagrabil in mi pritisnil na ustnice dolg poljub, za katerega sem mislil, da bo večen. Začel sem se spraševati, kdaj bo odnehal. Zaprl sem oči in sploh nisem dojemal, kaj se dogaja,” je komentiral Mark.
Oskarjevec Penn je sicer ločen, trenutno pa njegovo srce greje manekenka Petra Nemcova, tako da kljub strastnemu gejevskemu poljubu v filmu Milk, ni pričakovati njegove spreobrnitve seksualne usmerjenosti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekViggo na naslovnici revije Men’s Vogue