RTV SLO – Hugha Granta ne bi smeli slikati

Igralec Hugh Grant, njegovo nekdanje dekle Liz Hurley in njen zdajšnji mož so dobili tožbo zaradi nedovoljene objave fotografij.
Paparaci so Granta, Hurleyjevo in indijskega poslovneža Aruna Nayarja fotografirali, ko so bili skupaj v zasebni vili na Maldivih.

več>>  

Dnevnik – Salma Hayek je z eksplozijo šampanjca krstila novo tekmovalno jahto

Črepinje so se razletele in šampanjec je škropil vsenaokrog, ko je Salma Hayek treščila steklenico šampanjca ob trup nove tekmovalne jahte Il Mostro. Pri nelahkem opravilu, s katerim se tradicionalno krsti novo ladjo, je moral lepotici pomagati postaven član posadke.
Salma je novo jahto in njeno posadko pospremila še z blagoslovom in željami za zmago. Kljub vsem dobrim namenom pa ji v prvih nekaj zamahih ni uspelo razbiti steklenice, zato ji je na pomoč hitro priskočil postaven član posadke. Skupaj jima je uspelo krstiti Il Mostro.

Nova jahta bo tekmovala na Volvovem oceanskem tekmovanju 2008-09 pod sponzorstvom izdelovalca športne opreme Puma, v katerega je pravkar investiral tudi Salmin mož, poslovnež François-Henri Pinault.

STA – Celine Dion ima kar 3000 parov čevljev

Pevka Celine Dion je priznala, da se ne more upreti nakupovanju, predvsem čevljev.
“Imam dva hobija, to sta nakupovanje in igranje golfa. Imam nekje med dva in tri tisoč parov čevljev,” je priznala Celine.

Poleg strasti do nakupovanja čevljev pa je zvezdnica razkrila še eno željo. Želi si namreč še enega otroka. “Materinstvo je pri meni na prvem mestu. Vedno sem najprej mati in to je največ, kar bom v življenju dosegla. Materinstvo je največja odgovornost in hkrati nagrada,”je dejala Celine.
Celine in njen soprog Rene Angelil že imata šestletnega sina Reneja Charlesa.

Žurnal – Matthew bo sedaj dišal

Naravni telesni vonj je preteklost. Igralec Matthew McConaughey bo vsaj eno leto prijetno dišal.
Hollywoodskega igralca Matthewa McConaugheyja, ki ponosno priznava, da nikoli ne uporablja dezodoranta, je doletela “kazen”. Podjetje Axe mu je poslalo škatlo dezodorantov, ki bodo zadostovali za celo leto. Da mu dekle Camila Alves ne bo ušla, so pojasnili.

Priložili pa so še pismo, ki se je glasilo nekako takole: “Vemo, da imaš prečudovito dekle Camilo Alves. V nedavni raziskavi smo ugotovili, da bi devet od desetih žensk zavrnilo moškega, če bi oddajal neprijetne vonjave, pa tudi, če bi imel kondicijo ali bil neverjetno uspešen. In ker smo nekje prebrali, da nikoli ne uporabljaš dezodoranta in bi radi, da te dekle ne zapusti, ti podarjamo celoletno zalogo našega novega Axe Bullet, ki je prvi dezodorant, ki ga lahko moški nosi v žepu. In ker rad potuješ in si vedno aktiven, bo to darilo kot nalašč za tvoje aktivno življenje.”

Kakšna je bila reakcija Matthewa, ki z manekenko pričakuje prvorojenca, ni znano, zanimivo pa je, da “smrdljivček” oglašuje novo dišavo svetovno znane znamke Dolce & Gabbana. Mogoče pa mu niso podarili nobenih testnih vzorcev …


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekCamilla Belle v reviji InStyle