RTV SLO – Budva le ne bo videla Madonne

Po burnih najavah, da bo kraljica popa obiskala Budvo, se je zdaj njen menedžer le odločil, da Madonna tja ne bo odpotovala.
Madonna bi morala konec poletja nastopiti na slavni plaži Jaz, ki je lani že gostila legendarne Rolling Stonese.

več>>

STA – Busheve šale na račun hčerkine poroke

Čeprav naj bi bila to ena najbolj varovanih skrivnosti Bele hiše, pa je ameriški predsednik George Bush že začel stresati šale na račun poroke svoje hčerke Jenne, ki bo usodni da dahnila 10. maja.
Tako prvi mož Bele hiše omenja zlasti vprašanje stroškov tega za družino Bush tako pomembnega dogodka.

“Soočiti sem se moral z nekaterimi zelo težkimi odločitvami glede stroškov in moral sem voditi zelo občutljivo taktiko, imenovano načrtovanje poroke,” je nedavno zbranim poslovnežem povedal predsednik ZDA.

Predsednikova hči Jenna in njen zaročenec Henry Hager sta se sicer raje odločila za poroko na ranču družine Bush v teksaškem Crawfordu kot za poroko v Beli hiši. Iz slednje podrobnosti o dogodku ne želijo razkriti, kot na primer, kako se na poroko pripravljajo na družinskem posestvu, kdo je bil povabljen in koliko ljudi se bo dogodka udeležilo.

Po besedah ameriške prve dame Laure Bush sta Jenna in njen izbranec sorodni duši, bodoči zet pa je všeč tudi predsedniku. Kot je nedavno dejala za oddajo na ameriški televiziji CBS “The Early Show”, bo njen soprog končno dobil sina, ki ga nikoli ni imel.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekTara Reid v reviji FHM