RTV SLO – Rebeka za MMC: Naredila sem vse

Rebeka Dremelj ima le še štiri dni časa, preden bo v polfinalu stopila na oder Beograjske arene, uvrstitve pa ne želi napovedovati.
Slovenska predstavnica pravi, da v Srbiji za Slovence zelo lepo skrbijo in da bo v torek dala vse od sebe.

več>>  

Dnevnik – Severina je ukradla sliko za svoj novi album Zdravo Marija

Hrvaški slikar Ivan Rabuzin je bil nemalo presenečen, ko je na naslovnici Severininega novega albuma zagledal svojo sliko „Bregovi u polju“, po kateri je napravljen tudi zastor v Japonskem narodnem gledališču, saj je Severina oz. sarajevska oblikovalska hiša Fabrika, ki jo je pevka najela za izdelavo svoje naslovnice, Rabuzinovo delo izkoristila brez avtorjevega dovoljenja.
“Še dobro, da ima oče že očesno mreno in ne more dobro videti Severinine naslovnice na novem albumu, na katerem so njegove slike dobesedno zmaličene,“ se zgraža Damir Rabuzin. Njegov oče je namreč vse od možganske kapi leta 2002 prikovan na posteljo in ne more več slikati.

“To je kakor v vojni, najprej streljajo, nato pa kličejo ‘Stoj’. Očetove slike smo namreč videli že v nedeljo v časopisu, šele v torek pa smo dobili pismo Severininega producenta Tomislava Petrovića, v katerem nas naproša za dovoljenje za uporabo teh slik,“ je še dejal Damir Rabuzin in dodal, da namerava tožiti hrvaško pevko in njene producente zaradi nedovoljene uporabe umetniškega dela.

Siol – Kelly Osbourne je najbolje oblečena zvezdnica

Kelly Osbourne je bila na podelitvi modnih nagrad britanske televizijske oddaje LK Today razglašena za najbolje oblečeno zvezdnico.
V bitki za modno krono je Kelly Osbourne premagala vse svoje tekmice, Alexo Chung, Fearne Cotton in Lily Allen, ter osvojila nagrado za najbolje oblečeno zvezdnico. Med ostalimi nagrajenci podelitve modnih nagrad oddaje LK Today najdemo tudi Topshop, verigo modnih prodajaln, ki je osvojila nagrado za najboljšega usmerjevalca modnih trendov. Britansko modno podjetje River Island je prejelo nagrado za najboljši jeans, medtem ko si je nagrado za najboljšo kolekcijo obutve prislužila modna znamka New Look.

Dogodek, ki ga je sponzoriral luksuzni proizvajalec likerjev Disaronno Amaretto, je potekal ravno na večer, ko se je odvijala tudi težko pričakovana premiera filma Seks v mestu. Kljub temu pa je organizatorjem uspelo privabiti kar nekaj nad modo navdušenih zvezdnic, med drugim tudi Myleene Klass, Kate Garraway in Konnie Huq, ter seveda Kelly Osbourne.

Pozareport – Ena od misic se je večer pred finalom strastno poljubljala s članom žirije

Na ameriškem lepotnem tekmovanju Miss Hawaiian Tropic v Las Vegasu, je letos barve Slovenije zastopala temnolasa lepotička Tina Gaber. Slovenska misica je na pot do Las Vegasa, s svojim fantom Primožem Bohincem, šefom prodaje družbe Elektronček in njegovimi prijatelji, odšla že teden dni prej. Pot jih je vodila v mesto zvezd, Los Angeles, kjer jih je prijazno sprejel slovenski maneken in igralec Jurij Bradač, s katerim si je Tina, skupaj z družbo, ogledala njegov novi film, Broken Angel. V meki blišča se je odlično izkazal tudi lepotičkin fant Primož, ki je Tini, za posebno obletnico, privoščil počitnice v luksuzni sobi hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali romantični film Čedno dekle. Tako sta se nekaj noči počutila kot Richard Gere in Julia Roberts. Tina pa se, presenetljivo, v Los Angelesu ni posvečala nakupom, saj ji je trgovina No Rools pred odhodom podarila za skoraj 2000 evrov oblačil in čevljev.

Po tednu dni počitnikovanja, je Tino čakalo trdo delo v Las Vegasu, zastopanje Slovenije na lepotnem izboru. Tina nam je zaupala, da je s tekmovanjem za Miss Hawaiian Tropic izjemno zadovoljna. Čeprav ni prišla med 12 finalistk, ni razočarana, saj je povedala, da je nagrada za posamezno finalistko sramotno nizka, finalistke so namreč dobile le skromnih 500 dolarjev.
Dama z najlepšim oprsjem v slovenskem šovbiznisu pa ni ostala neopažena, saj je padla v oči znanemu fotografu, ki jo je z veseljem fotografiral, in tako je Tina brezplačno dobila svoj book. Poleg tega so Tino izbrali tudi med 15 deklet, ki so imele priložnost posneti filmčke Miss Hawaiian Tropic za mobilne telefone, kar ji je tudi prineslo nekaj denarja. Tina, ki se je najbolje razumela s predstavnico Bahamov Vanesso, je navijala za Francozinjo Sabrino Poutis in Portoričanko Sharon Gomez, saj sta se ji zdeli izjemno lepi.

Na tekmovanju je Tino motilo to, da je bila večina misic, za razliko od naše, ki slovi po naravni lepoti, umetnih. Umetne so bile tako trepalnice, prsi, pa tudi lasje, celo zmagovalka, Britanka Debbie O’Toole, ima silikonske vsadke. Tina je priznala, da si nikoli ni mislila, da bo zmagala ravno Britanka, saj je bila večino tekmovanja nezainteresirana, ves čas pa se je obešala po svojem fantu in se ni menila za nič drugega. Tudi letošnje tekmovanje ni minilo brez škandalov, Tino je razočaralo to, da se je ena izmed misic, le večer pred finalom, strastno poljubljala s članom žirije.

Po finalnem večeru je zapeljiva temnolaska takoj odšla v diskoteko, kjer je potekal after party. Tina pa je imela še en razlog več za praznovanje, 9. maja je namreč dopolnila 22 let. Zato je v lokalu rezervirala glavno mizo in povabila vse Slovence. Z lepotičko so tako med drugimi nazdravili Jurij Bradač, direktor Elektrončka Tomaž Žvipelj, razvpiti podjetnik Rajko Hrvatič, strokovnjak za lepotna tekmovanja Igor Šajn, mariborski glasbenik Domen Kumer in voditeljica oddaje Glasbene želje na TV Paprika Urša Čepin z možem Alešem Čepinom, lastnikom podjetja za prodajo avtomobilov Paleste. Tina se je nadvse zabavala, čeprav ni zmagala pa se je počutila kot zmagovalka, saj se je tistega večera vse vrtelo okoli nje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekClaudia Schiffer v reviji GQ