RTV SLO – Rihannina zvezda sije vse močneje

Priljubljena pevka Rihanna bo konec maja objavila prenovljeno izdajo svojega izjemno uspešnega lanskega albuma Good Girl Gone Bad.
Na ploščo, ki bo izšla pri založbi Def Jam Records, bo uvrščen tudi njen novi singel z naslovom Take A Bow. Besedilo, ki govori o prevari med partnerjema, je napisal Ne-Yo, za produkcijo pa je poskrbel Stargate.

več>>

Dnevnik – LA Times: „Diddy“ Combs je vpleten v Tupacovo streljanje

Kot poroča ameriški časnik The Los Angeles Times, naj bi pri streljanju in pretepu Tupaca Shakurja leta 1994 sodelovala tudi dva nekdanja sodelavca Seana „Diddyja“ Combsa, zato naj bi bil ta o dogodku obveščen, še preden se je zgodil.

Poročilo časnika se sklicuje na pričevanje neimenovanega vira, ki so ga po strelskem obračunu v Quad Recording Studios v New Yourku zaslišale tudi oblasti. Ta trdi, da sta pri napadu sodelovala tudi dva Combsova sodelavca.
LA Times tako namiguje, da sta Combs in njegov prijatelj Notorius B.I.G. vedela za napada. Po napadu je tudi sam Tupac prst odločno pokazal na Combsa. „Ta zgodba je ena sama laž. Niti Biggie niti jaz nisva vedela za napad,“ je zgodbo zanikal Combs.

Napad na Tupaca leta 1994 je zanetil vojno med ameriškimi zahodnimi in vzhodnimi raperji, ki se je odražala tako v pesmih kot tudi v napadih med pripadniki. Tako je Tupac leta 1996 življenje izgubil, ko so ga zadeli naboji neznanega mimo vozečega vozila, šest mesecev kasneje pa je, v znak maščevanja, podobno usoda doletela raperja Notorius B.I.G.

Siol.net – Jim Carrey srečen v ljubezni

Jim Carrey pravi, da je s partnerko Jenny McCarthy našel srečo v pravem pomenu besede.

Hollywoodski zabavljač, ki je v zvezi z bivšo playboyevo zajčico že dve leti, je užival svoj samski stan, dokler ni spoznal Jenny, ki ga je povsem očarala. Povedal je: »Večkrat sem se že tepel po glavi in kar nekaj časa trpel zaradi predstave, da moraš v življenju najti nekoga, ki te bo dopolnjeval. A to ne deluje.
Več let sem porabil za iskanje nekoga, za katerim bi se lahko skril. To so bili časi, ko nisem hodil z žensko bok ob boku temveč sem se vrgel nanjo in ji rekel, naj me nosi. Pred dvema letoma pa sem končno postal srečen in povsem zadovoljen, da nisem bil v razmerju brez prihodnosti. Takrat pa sem spoznal Jenny.«

Kljub ljubezni, ki jo čuti do svoje izbranke, pa se 46-letni zvezdnik ne namerava poročiti z igralko filma Krik 3. Jim, ki je bil ločen že dvakrat, je dodal: »Srečen sem z Jenny, še vseeno pa mislim, da se ne bom več poročil. Če si se poročil že dvakrat in ni uspelo, bi moral nehati s tem. Tako ali tako se imava lepo skupaj.«

RTV SLO – George le ne bo spet Doug Ross

George Clooney se je odzval na govorice, da naj bi si znova nadel zdravniško haljo v nanizanki Urgenca, in pojasnil, da niso resnične.
46-letni igralec, ki je srca žensk po vsem svetu ogreval kot doktor Doug Ross, je v ponedeljek v neki pogovorni oddaji pojasnil, da on o morebitni vrnitvi v Urgenco ob začetku njene 15. sezone ne ve ničesar.

več>>  

Žurnal – Vidno shujšana Iris

Svet mode in manekenstva zahteva svoja pravila lepega in privlačnega telesa, česar se dobro zaveda tudi naša nekdanja miss.

Nekdanja miss Slovenije in fotomodel Iris Mulej je v zadnjem času precej vidno shujšala, zato smo lepotičko vprašali, zakaj se je odločila shujšati, saj je že pred tem s svojimi oblinami burila moško domišljijo. “Pred nekaj tedni sem kot posebna gostja nastopila na zagrebški gala modni reviji slovenskega proizvajalca spodnjega perila iz Sevnice, zato sem morala svoje telo maksimalno pripraviti na nastop,” je povedala temnolaska.

Prav zato si je omislila osebnega fitnes trenerja, ki ji je pomagal s strokovno nadzorovano individualno vadbo ter ji predpisal primeren jedilnik, ki se ga je punca strogo držala. “Niti grama več nisem pojedla, kaj šele, da bi se pregrešila. Zavedam se, da je moje delo povezano z mojim videzom in postavo, zato moram take in podobne stvari vzeti v zakup,” je dodala. Tako se je vsak dan do dve uri pridno potila v fitnesu, kjer je delala vaje za točno določeno obliko telesa. Tudi sicer Iris vse leto sama pridno in stalno skrbi za svoje telo in se rekreira do trikrat na teden.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekKobe Bryant na naslovnici revije Dime