RTV SLO – Haydenu sta srce ukradla prašička

Igralec Hayden Christensen, zapriseženi “mesožer”, je ugotovil, da mu svinjina enostavno res več ne gre po grlu. Kriva sta dva majhna prašička.
Mladi zvezdnik si je slogu Georgea Clooneyja za hišnega ljubljenčka omislil pujska, in to kar dva. Mala črna debeluščka, ki nosita imeni Buddy in Petunia, sta spremenila zvezdnikov pogled na prehrano.

več>>  

Dnevnik – Zgodba o ločitvi Brada Pitta in Jennifer Aniston je znova aktualna

Na hrvaškem spletnem portalu Net.hr je moč prebrati, da se skoraj že pozabljena zgodba o ločitvi Brada Pitta in Jennifer Aniston vrača na naslovnice rumenega tiska. Jennifer namreč o svojem zakonu z Bradom Pittom piše knjigo.
Slednji je priznal, da so se problemi v zakonu začeli že šest tednov po poroki, zaupal pa naj bi se, če gre verjeti hrvaškemu portalu Net.hr, komiku Omidu Djaliliju, ki je podatek tudi spravil v javnost.

Djalili je Bradu Pittu tudi dajal zakonske nasvete. Rekel mu je, tako poroča Net.hr, da so v zakonu tri stopnje. Prva je slepa zaljubljenost, sledi stopnja preziranja vsega v zvezi z ženo, ki je tudi najtežja, ter kot zadnja harmonična zveza. Brad Pitt mu je že po šestih tednih povedal, da je „vstopil“ v drugo fazo.
Aniston je sicer zahtevo za razvezo vložila potem, ko so se začele govorice o Bradovi zvezi z Angelino Jolie. Njena prijateljica Sheryl Crow je izjavila, da se je Jennifer za to potezo odločila potem, ko je ugotovila,da je njuna zveza dokončno zlomljena.

Dnevnik – Eurosong: Srbija in Irska favoritki na stavnicah, Hrvaška na začelju

Srbija in Irska sta največji favoritki letošnjega Evrosonga, kažejo stavnice. Sledijo ji Rusija, Armenija in Ukrajina. Prve napovedi je objavila ena od največjih britanskih stavnic Paddy Power, in če se bodo izkazale za točne, se lahko zgodi, da bo Evrosong tudi drugo leto v Srbiji.

Koeficienti za zmago Srbije in Rusije so 4,5, za zmago Armenije in Ukrajine pa 6. Srbijo letos zastopa Jelena Tomašević s pesmijo „Oro” ki jo je napisal Željko Joksimović.

Siol.net – Prvenec Lauren Conrad

Novopečena modna oblikovalka Lauren Conrad se je na tednu mode v Los Angelesu predstavila s svojo prvo kolekcijo.

22-letna Lauren se je kot študentka losangeleške oblikovalske šole Fashion Institute of Design and Merchandising že predstavila s svojo modno kolekcijo, ki jo je v celoti oblikovala sama. Zvezda MTV-jeve resničnostne oddaje The Hills se je odločila, da modne revije ne bo vključila v svoj resničnostni šov, ker je to »nekaj, kar počne v prostem času«. Po reviji je še dodala: »Všeč mi je, da sta ti dve stvari ločeni. Modna revija ni nekaj, kar si želim v svojem resničnostnem šovu. Oblikovanje je kariera, ki jo želim razvijati dlje od tistih petnajstih minut.«

Njeno kolekcijo za jesen/zimo 2008 sestavlja trideset različnih kreacij, od katerih so bila najbolj osupljiva plapolajoča ogrinjala in obleke brez naramnic v kombinaciji z usnjenimi rokavicami in baretkami. Mladi kreatorki so podporo izkazali tudi njeni soigralci v oddaji The Hills ��” njen skok v modne vrste so iz prve vrste pozdravili Whitney Port, Audrina Patridge, Lauren Bosworth in Brody Jenner.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekPrincesa Eugenia na naslovnici revije Tatler