rtvslo Pisma Amy Winehouse v javnost – Blake Fielder Civil, mož pevke Amy Winehouse, bo napisal avtobiografijo, v kateri bo objavil zasebna pisma, ki si jih je dopisoval z ženo. Poleg tega bo v knjigi opisal tudi svoje dni v londonskem zaporu. Civil je trenutno v priporu, kjer čaka na sojenje zaradi razžalitve in napada. "Blake je doživel pekel. Pisati je začel, da se je prebil skozi dneve, zdaj pa je pisanje del terapije," je dejal neimenovani vir. celoten članek

dnevnik.si Poroko Sarkozyja in Brunijeve je na francoskem radiu potrdil matičar – Francoska radijska postaja RTL je poročala, da se je francoski predsednik Nicolas Sarkozy danes poročil s svojo prijateljico, nekdanjo italijansko manekenko Carlo Bruni. Urad francoskega predsednika novice še ni komentiral. Po besedah matičarja Francoisa Lebela sta imela 53-letni Sarkozy in 40-letna Brunijeva majhno poročno slovesnost v Elizejski palači, z okoli dvajsetimi povabljenimi. Sarkozyjev tiskovni predstavnik David Marinon novice še ni želel komentirati. Lebel je v izjavi za Europe-1 radio povedal, da je bila nevesta oblečena v belo in "očarljiva kot vedno". "Prvič v zgodovini republike se je predsednik poročil v pisarni," je dejal Lebel in mladoporočencema zaželel veliko sreče. Sarkozyju in Brunijevi je čestitala tudi nekdanja prva dama Bernadette Chirac in dodala, da je koristno za predsednika, če ima soprogo. Chiracova je za RTL radio povedala, da je lažje, če imaš partnerja, ki mu lahko poveš vse, kar hočeš in kar ne moreš povedati komurkoli. Sarkozy zaradi krize v čedadu, nekdanji francoski koloniji, poročnemu slavju ni mogel posvetiti celega dne. S tem, ko francoski predsednik odkrito govori o svojem zasebnem življenju, je presenetil veliko Francozov, ki so bili navajeni predsednikov, ki skrivajo svoje ljubezensko življenje. Francoski predsednik in nekdanjega italijanska manekenka sta se spoznala novembra lani, mesec dni po ločitvi Sarkozyja od druge soproge Cecilie. Sarkozy ima tri sinove iz prejšnjih dveh zakonov, Brunijeva pa enega iz zveze s profesorjem filozofije Raphaelom Enthovenom. Brunijeva naj bi imela v času svoje manekenske kariere razmerja tudi z rokerjema Mickom Jaggerjem in Ericom Claptonom, bogatašem Donaldom Trumpom in igralcem Vincentom Perezom.

žurnal24 Julia Roberts zaskrbljena – Ameriška igralka Julia Roberts je na urgenco peljala svojo hčer Hazel in čeprav sta se po slabi uri vrnili v avto, je bila zvezdniška mamica ob tem vidno zaskrbljena. Igralko Julio Roberts so opazili, kako je na urgenco v Malibuju peljala svojo triletno hčerkico Hazel. Pri tem je hitela in bila vidno zaskrbljena. Po 45 minutah sta se zvezdniška mamica in punčka sicer vrnili v avto, a Julia je bila še vedno prestrašena. Čedno dekle, ki ima poleg Hazel še dva dečka, se sicer pripravlja na snemanje filma Hothouse Flowers, s katerim pa še odlašajo zaradi stavke scenaristov v Hollywoodu. Poleg tega pa bo zvezdnica naslednje leto nastopila tudi v filmu Duplicity ob Clivu Owenu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHilary Duff v frebruarski izdaji Cosmopolitana
Naslednji članekHayden skrbi sama zase